Матю Пери: Не помня 3 сезона от „Приятели“

Матю Пери: Не помня 3 сезона от „Приятели“

friends0107-1527
Няма как да не си гледал поне една серия на „Приятели“, брато. За някои това е просто комедия, за други бе неразделна част от неговото семейство. Рейчъл, Чандлър, Рос, Фиби, Моника, Джоуи и онзи Гюнтер, който правеше кафето. Поклон.

Сега, 11 години след излъчването на последния епизод от легендарния сериал, те се събират отново, за да отдадат почит на режисьора Джеймс Бъроус. Но с една подробност – без Матю Пери.

Чандлър, както всички го познаваме,  е зает в предпремиерните репетиции на театралната постановка „Краят на копнежа“. Той е драматург на черната комедия, която ще се играе на Уест енд – на сцената на театър „Плейхаус“ в британската столица от 2 февруари до 14 май 2016 г.

Интересно е и интервюто, което той даде за BBC Radio 2, в което обясни и интересни подробности от своето тъмно минало, което се е преплитало и със сериала.

На въпрос кой е епизодът, който той не хересва, Пери призна: „О, Боже. Мисля, че отговорът е, че не си спомням три години от него. Така че никой от тези… някъде между трети и шести сезон”, отговори той.

„За известно време бях извън него, да”, добави 46-годишният Пери, визирайки своя живот, който по това време е отдаден по-скоро на наркотици и алкохол, отколкото на професионалната му кариера.

„Не може да имаш проблем с наркотиците 30 години и да очакваш, че той ще се оправи за 28 дни. Да се изчистиш е наистина трудно нещо”, признава Пери.

Още по темата: