in , ,

Нисанът, който подмокри Лиляна Винетката (СНИМКИ)

Новата дъвка на народната любов Лиляна Винетката получила три оргазма при вида на новия Nissan, брато. Моделът се казва Warrior, а за база е взет Rogue.

По возилото са направени доста модификации по купето и окачването. Чудиш се защо? За да може да возиш буркани с туршия и мед за Студентски град. Шегуваме се! Ако живееш там, значи се возиш в маршрутка номер 5, а не в кола като тази.

Иначе окачването е ъпгрейднато, за да могат да се съберат и четири снежни вериги. Всяка от тях е висока 76 см, а широчината и е 38 см. Вали, вее, на Nissan-а ми нее…

Колицата може да достигне скорост от 100 км/час дори по магистрала Тракия и малките непочистени улички из центъра в София. Моделът Warrior няма да изпита затруднение и по силно заснежен хълм с наклон от 45 градуса.

Засега не са ясни детайли за другите характеристики на колата. Не е известна и сумата, при която ще бъде пуснат в продажба. Изпратихме такова запитване до производителя, а те ни отговориха, че след няколко години цената на винетката в България ще струва именно колкото Nissan Rogue Warrior. Честито!

Кефи ли те?

Доказано: Пътят към щастието минава през близката кръчма

Матю Пери: Не помня 3 сезона от “Приятели”