in , ,

Ферарито, което струва, колкото 4166 часа секс с яка ковра (СНИМКИ)


Замислял ли си се какво можеш да си купиш за 500 хил. лв., брато? Не, че ще ги имаш, или поне ако ги имаш, със сигурност не четеш нашия сайт. Единственото нещо, което богаташите четат, е хороскопа си за деня. Както и да е. Да го духат!

Та да се върнем на въпроса – какво ще си купиш, ако имаш 500 хил. лв.? Веднага ще помогнем на въображението ти. За половин милион лева можеш да си купиш тристаен апартамент в полите на Витоша, 384 бройки iPhone 6, 2000 агнета за Гергьовден, 4166 часа секс с яка мацка или 4166 часа Строга господарка с травестит, ако си по-извратен или депутат с инициали Д.П.

Преди да те отвратим тотално, ще ти предложим да си купиш кола и то не каква да е, а Ферари. За парите не знаем още как…


40 години след лансирането на първия си модел с централно разположен V8 мотор – 308GT от Ферари отвориха нова глава в своята осемцилиндрова история. Моделът се казва 488 GTB, който бе показан на последното изложение в Женева.


В разработването на 488 GTB е използван целият опит на Ферари от моторните спортове. Колата е снабдена и с впечатляващ мотор, който от 3902 кубика изцежда 670 конски сили при 8000 об/мин и 760 Нм при 2000 оборота.

Моделът вдига 100 км/ч за три секунди или буквално докато твоята Цецка кихне. 200 км/ч ги лепи за 8 секунди. Време, в което Цецка ти може да се насере. Максималната скорост на Ферарито е 330 км/ч. От компанията се кълнат в децата си, че разходът на гориво е 11.4 л/100 км. Само да ти кажем, че с 3 литра нафта трактор ЮМЗ може да изоре 25 декара при нормална влажност на почвата. Просто да си знаеш, защото с Ферарито не можеш да ореш бостана на деда си.


И все пак – куп аеродинамични елементи намаляват челното съпротивление на 488GTB, като увеличават силата на притискане към пътя. Като караш все едно лазиш, ама доста по-бързо. Автомобилът е дълъг 4.57 метра, широк 1.95 м при височина една 1.21 м. 488GTB тежи 1370 килограма, като масата е разпределена в съотношение 46.5 към 53.5% в полза на задния мост.

В салона кокпитът сякаш е оформен около водача, като не липсват и стилни ретро елементи. Това ще рече, че пускаш „Въртележка“ на Насти и се чувстваш като Бог. Между другото, знаеш ли защо е измислена чалгата, брато? За да си мислят тираджиите, че карат Бентли. Толкоз. Почвай да събираш пари за Ферарито или травестита. И в двата случая, после да кажеш как е било возенето.


Виж още:

Коза и Форд мрат от веднъж. Това вече не важи (СНИМКИ)
Как се сглобява Кайен и още снимки от фабриката на Порше
Купи на сина ти Москвич за 550 лева, за да е тарикат в детската градина (СНИМКИ)
Можеш да напълниш тази кола със студентки
Искаме по една от новите “Лада” и “Волга” (СНИМКИ)
Купи си “Порше Кайман” серия “S”, вместо двустаен апартамент в Белите брези
Малиииииии… Само виж новото Ferrari F60 America (СНИМКИ)
Баварец i8S вадя от гараж, коте, коти
Pininfarina Sergio – идеалният подарък за Коледа (СНИМКИ)
Виж новата “Лада”, брато. “Бентли”-то на Божинката е направо смешно до нея
Мерцедесът на мерцедесите, брато
19-инчов автомобил, висок и снажен като табуретка (СНИМКИ + ВИДЕО)

Кефи ли те?

Фалос за всяка дупка в Манчестър (СНИМКИ)

Как не се бие дузпа (ВИДЕО)