in

Купи на сина ти Москвич за 550 лева, за да е тарикат в детската градина (СНИМКИ)

Moskvich

Какво ли не се продава в днешно време в интернет, брато. Включваш компютъра и още неотворил очи, ти предлагат помпа за оголемяване на члена в компелкт с 3 остри ножа за салата и вълшебна кърпа, която превръща праха в бело. Всичко това на скормната цена от 499 лв., но ако се обадиш до 20 минути цената е 120 лева с доставка и монтиране на помпата.

И все пак изпадат и далеч по-интересни и стойностни неща, за които си заслужава да си дадеш парите. Такъв е и Москвичът, на който попаднахме при колегите от Mobile.bg, докато си търсихме хубава и нова кола след 2010 г., с кожен салон, климатроник, парктроник, хладилна жабка, плазма и туба за около 2500 лева.

Детската количка е напълно реставрирана с висококачествени материали и безкомпромисно професионално изпълнение, съобщава продавачът. С нея, синът ти ще бъде най-големият тарикат в детската градина и всички момиченца ще искат само с него да си играят. И всичко това на скромната сума от 550 лева, брато. Не те навиваме, защото самите ние се чудим дали да не я вземем за служебна. И все пак си помисли, офертата още е валидна, а ние процент не получаваме. За последното сме напълно сериозни.

Виж луксозното возило ТУК!

Кефи ли те?

Не си виждал такъв автогол, брато (ВИДЕО)

В Ривър Плейт се тъпчат с виагра преди мач, не успяха да вдигнат самолета