in , ,

Малиииииии… Само виж новото Ferrari F60 America (СНИМКИ)

Представяме ти новото Ferrari F60 America. Гледаш и ревеш, брато! Компанията показа колата си F12berlinetta преди два дни. Резачката е с изменен дизайн и без покрив, като е разработен в чест на 60-годишнината на италианската марка в САЩ. Возилото бе представено на специална церемония в Нови Пазар. Ебаваме се. В Бевърли Хилс, колата бе показана, но жените в Нови пазар също щяха да се подмокрят от визията на колата.

Единственото тъпо нещо на колата, поне само това открихме, е че се продадат едва десет екземпляра, което е удар по самочувствието на половината национали по футбол на България.

Иначе Ferrari F60 America има 6.3-литров двигател с 12 цилиндъра и мощност от 740 к.с. Той работи в комбинация със 7-степенна роботизирана скоростна кутия с 2 съединителя. От 0 до 100 км/ч машината ускорява за 3.1 секунди, демек мацката до теб няма да има време да каже “уау”.

Максималната скорост засега се пази в тайна, но според източници на Brato.bg става въпрос на около 340 км/ч.

Колко струва? Малко, брато, само 2,5 млн. долара.
Колко е разходът на гориво? Ба ли му майката.
Как мирише вътре? Зависи какво си ял.
Багажника колко е голям? Три каси с бира.
Има ли моделите в друци цветове? Не. Всички са сини в чест на състезателния отбор North American Racing Team (NART). Салонът обаче е двуцветен – червен от страната на шофьора и черен от тази на пасажера до него.

Кефи ли те?

В Либия станеш ли на 8 г. ти подаряват гранатомет (ВИДЕО)

Почерпиха ни, брато! Не ни трябва много, за да бъдем щастливи