Можеш да напълниш тази кола със студентки

Можеш да напълниш тази кола със студентки

Става ни некво хубаво, брато, като гледаме тази супер яка кола. Имаме почит както към хубавите жени, така и към хубавите коли.

Няма да те лъжем. Това е един от малкото дълги автомобили, които можем да гледаме повече от 10 секунди, без да си представим как задните седалки падат навътре и багажникът се пълни с кашони плодове и зеленчуци за пазара. Нищо селско обаче не виждаме в това Ауди. Сигурни сме, че с правилен подход ще можеш да напълниш багажника му със студентки на морето. Според нас могат да се хванат 10 първокурснички.

Колата все още не е на пазарите за автомобили на Братя Галеви в Дупница. Още я майсторят инженерите, така че ще имаш време да събереш пари. Ние няма да събираме, чат-пат ще играем тото – ако ни е писано, ще си возим задника в такъв звяр, ако не – ще продължим да си правим месечни карти за Градския транспорт.

В случай, че не ни вярваш, че няма по пазарите, потърси я по име – Audi Prologue Avant. Не се подвеждай по третата дума, авантата е невъзможна.

Под предния капак се крие двигател хибрид. Хем можеш да сипваш нафта от тираджиите, хем да зареждаш от мрежата на ЧЕЗ. 353 коня пък работят с 3-литров TDI турбо дизел V6 двигател, комбиниран със 134 конски сили на сметката на електромотор. Тази неприлично добра комбинация е гарнирана с 8-степенна скоростна кутия, така че ще можеш да варкаш сите селяне от Видин до Малко Търново. Още по-якото е, че е 4х4, което означава, че дори и да не чистят снега, ти си танк и минаваш навсякъде и през всичко.

От 0 до 100 км/ч вдигаш за никаквите 5 секунди. Максималната скорост е 250 км/ч, но в България нямаш къде да вдигнеш толкова. Разходът? С едно зареждане на ток можеш да минеш 80 км/ч, а с един галон нафта – 238 км. Един галон е 4,4 литра. Направо ни е неудобно да го сметнем. Нека си карат шибаните джипове и да се правят на тарикати. Тарикат е тоя, дето може да спести пари. Всеки може да ги харчи, брато.