in , ,

Големият Бъд Спенсър ще разсмива ангелите в Рая

cb7520159dae85a5
Всеки човек е израснал с актьорите от своето поколение, брато. Нашето включваше тези от “Приятели”, “Всички обичат Рейманд”, “Том&Джери”, “Алф”, “Бар Наздраве” и много други.

Включваше и екшън героите, които ни пращаха в друго измерение – Арнолд, Ван Дам, Сталоун и Бъд Спенсър. По онова време не даваха много филми по Канал 1, Ефир 2 и 7 дни, брато. Даваха малко, но пак си бяхме щастливи. Радвахме се на малките неща. Споменавайки за Бъд Спенсър – онази брадясала канара, която извиваше юмруците на другите, опитващи се да го ударят. Бъд Спенсър и Терънс Хил. Така го помним.

Виж още, брато: Тъжно: Почина Алф

За съжаление “Банановият Джо” си отиде от този свят. На 86 години в Рим актьорът издъхна, съобщиха световните информационни агенции. Истинското име на Бъд Спенсър е Карло Педерсоли. Снимал се е в повече от 40 филма. Обичайните му роли са на каубой или полицай. Най-голям успех има с филмите “Наричат ме Светата троица”, “Който намери приятел, намира съкровище”, “Извън закона”.

“Той беше актьор, на когото италианското кино трябва да е благодарно, защото направи известни по цял свят италианските филми” – каза Освалдо де Сантист, президент на “Туентиът сенчъри фокс” в Италия. Преди да стане актьор, Спенсър е професионален плувец. Той е първият италианец, преплувал 100 м свободен стил за по-малко от една минута. Участвал е два пъти в Олимпиадата! Сбогом, Спенсър! Знаем, че там горе ще продължиш да разсмиваш ангелите.

679512

Кефи ли те?

Исландският коментатор отново скъса синджира (ВИДЕО)

Стъклена пързалка върху небостъргач в Лос Анджелис (ВИДЕО)