in

WTFWTF Смех!Смех!

Мъж програмира AI да си пише с 5 000 жени в Tinder, намери си съпруга

Живеем във времена, в които не знаеш Нурофена дали ще те излекува, или ще те прати зад решетките, брато, а също и кой стои от другата страна на клавиатурата. Оказа се, че все по-подли същества има и не визираме Ало измамниците.

Александър Жадан от Москва програмирал големите езикови модели на OpenAI (GPT), за да говорят с над 5000 жени от негово име. Той използвал алгоритъма в приложението за срещи Tinder, което ние в миналото уважавахме много, но после се обвързахме.

Изкуственият интелект се “мачнал” с 5000 жени от негово име и започнал разговори. В някои от случаите той насрочил срещи на живо, съобщава Gizmodo. Изкуственият интелект не просто отсял кандидатките, но и намерил сродната душа на Жадан. Той предложил на програмиста да ѝ предложи брак. В началото на тази година той се оженил за Карина Вялшакаева – една от 5000-те жени, с които алгоритъмът си е писал в Tinder.

Двойката за първи път си паснала през декември 2022 г. Без да знае, Вялшакаева всъщност разговаряла с изкуствен интелект през първите няколко месеца от връзката им, според Gizmodo. Постепенно Жадан поел управлението на своя AI Romeo и двамата започнали да се виждат лично, което е адски хитро, защото нашият е спестил много време и нерви в писане на любовни съобщения от типа “сладки сънища”, “заспа ли” и “колко бройки си имала преди мен”.

Според доклада Вялшакаева не била ядосана, а “просто шокирана”, когато разбрала, че говори с ChatGPT, а не с човек.
“В един момент алгоритъмът ми написа препоръка, че може би е време да предложа брак на Карина”, каза Жадан пред Gizmodo. Така се стигнало и до предложението.
“Мисля, че най-важното нещо е нашата връзка е, че тя е в реалния живот и е страхотна”, каза Вялшакаева пред Gizmodo.

Според някои анализатори има голям шанс изкуственият интелект да навлезе в приложенията за срещи. Той може да дава съвети или да избира хора, с повече общи интереси и потенциал за стабилна връзка.

Кефи ли те?

Камата празнува 58, Ал Насър му честити!

Жена опита да избяга от болница, без да плати пластична операция (ВИДЕО)