in ,

Смех!Смех!

Пет неща, които да направиш, когато се срине Facebook и Instagram

Facebook и Instagram са устойчиви като психиката на участничка в Ергенът, брато. Сриват се за щяло и нещяло и се мислят, че без тях не можем. Верно е, не можем, но ще свикнем, ако се наложи. Изчезнат ли, предизвикват ужас у кифлите. Настаналата паника е разбираема, защото кариерите на редици модели в социалните мрежи са застрашени.

Ние обаче сме тук, за да внесем доза спокойствие. Живот има и без платформите на любимия ни Марк Зукърбърг. Даваме пет бързи примера:

Книгата – най-сигурната социална мрежа

Пробвай да четеш, брато. Не е страшно, не е и срамно. Напротив, срамно е да четеш само жълти публикации и статуси на съмнителни типове. Книгата е най-сигурната “социална мрежа”. И тя може да те пренесе на другия край на света, може да си играе с фантазията ти, може да те остави и без дъх. Лесна е за пренасяне, ако това ти е проблемът. Редица са плюсовете на четенето, дори не се сещаме за един недостатък.

Обади се на стар приятел

Социалните мрежи измени отношенията между хората. Свалки на живо вече почти липсват. Хората залагат на намигвания с емотиконки, изпращане на доказаното “zdr ko pr” или лайкване на редица снимки на една и съща Цецка в рамките на минута, за да й демонстрираш чувствата. Старите отношения между хората вече са в миналото. Не е забранено обаче да се обадиш по старомодния начин на стар авер, за да го поканиш на бира. Можеш да сториш същото и с момичето, което харесваш. Остава само да й имаш номера, но това е лесна работа.

Отвори си бира

Най-доброто предложение. Дори няма нужда да се обосноваваме. Ние вече сме на втората…

Излез на въздух

Вместо да се облъчваш от екрана на телефона или PC-то, излез на въздух да те удари слънцето. Цецките и без това са го ударили на разсипия, деколтета и къси рокли се носят от февруари, така че ще оплакнеш око. Разходи се в близкия парк, яж сладолед, но не прегръщай дърво. Това е джендърско, а зяпането на готини Цецки – не е. Особено в парковете ще се насладиш на сочни милфове, голяма част от които не задоволени. Навихме те, нали?

Подреди къщата

Не е педалско, брато! Време е да разкараш мръсните чорапи, които си простнал на сушилката за прибори преди месец. Кошчето с в банята отдавна не побира бикчетата и тоалетната хартия с кафяво, така че вкарай малко ред. Ако искаш до цимбиш в дома си, не задушавай Цецка с кълбета прах. Бъди джентълмен, накарай я да ближе душамето, когато я подкараш на задна. Тук малко се престарахме, но все пак е хубаво подът да е чист, когато Цецка ти е на колене.

Кефи ли те?

Шофьор кара в насрещното на “Цариградско”, оказа се от СДВР (ВИДЕО)

Излезе нов трейлър на „Гарфилд: филмът“ (ВИДЕО)