in , ,

Тъжно: Почина Алф

АЛФ - Мичу Месарос
АЛФ – Мичу Месарос

За съжаление няма да чуеш “майтап бе, Уили”, колкото и да ни се иска. Актьорът Михали „Мичу” Мезарос, озвучил през 90-те години любимия ни Алф, почина на 76 години, съобщи „Индипендънт”.

Най-добрият приятел на Брайън и Линда си е отишъл от този вече не чак толкова забавен свят след боледуване в болница в Лос Анджелис.

76-годишният унгарец получи инсулт миналата седмица, напомня CNN. В четвъртък неговият мениджър Денис Варта го откри в банята му в безпомощно състояние и веднага се обади на телефона за спешни случаи 911. Мезарос беше откаран в болница в Лос Анжелис, но лекарите не даваха големи шансове за живота му.

Любопитен факт е, че в първия сезон той е бил в костюм покриващ цялото му тяло, но в следващите, заради оплакването, че му е много топло, е бил сниман само в горната част на тялото. Актьорът има унгарски произход. Роден е на 20 септември 1939 година в Будапеща.

Първите му представления са били в цирк, където е бил представен като най-малкия човек в света. Последната роля, която Михали Мезарос изпълнява, е във филма Warlock: The Armageddon през 1993 година.

Ние, като хора, израснали с Алф, можем само да изкажем личните си съболезнования. За нас Алф бе част неизменна част от детството ни и с неговите шеги и мърдания на уши израснахме през суровите години през 90-те.

Кефи ли те?

Най-откаченото състезание в света или кой ще изкопае идеалния гроб (ВИДЕО)

Поразен от светкавица оживя благодарение на чехлите си