in ,

Благодарим ти, брато

1058317_10205151761986920_1933826652_n
Следващите няколко реда ще бъдат прочувствени, брато. В нас напират чувства, които искаме да изкажем и усещаме, че сега е точният момент. Така че отвори се една бира, вземи си кърпички и чети, защото тези мисли и емоции са адресирани към теб, сериозно!

Истината е, че сме ти благодарни за всичко, което правиш за нас. Благодарим ти за това, че всеки ден ни пращаш любимите си вицове, снимки и видеа. Лайкваш, споделяш, хейтваш. Говориш си с нас за нещата от живота, заедно псуваме един и същи фиш със залози и най-вече некоректните Цецки.

Нещо повече – изказваш благодарности за това как те забавляваме, как ти оправяме деня и как се радваш, когато ни четеш. Правиш го това от тоалетната, дивана, село, от Индия, Судан, Кения и ОАЕ. Факт! Това е нещо много важно за нас.

12784303_10205599432760815_1875964666_n

Създадохме този проект преди повече от три години с ясната идея, че журналистиката у нас е непознат занаят за мнозина. Съществуват единствено PR-и, катастрофи и всякакви черни новини, които те карат да оставиш вечерята настрани от отвращение.

Истината е, че на този свят има много поводи да се усмихнеш. Всеки ден се случва нещо хубаво, нещо положително, което заслужава своето внимание. Опитваме се и ние да бъдем позитивни, въпреки че се намира някой, който се опитва да ни убеди, че не сме прави. Че името на сайта е тъпо, че статиите са тъпи, че животът е тъп, че ние сме тъпи. За последното може и да са прави. После си го слагаме от левия в десния, почесваме томбалките с малкия пръст и продължаваме. През годините работихме и за кофти хора, които ни ебаваха както с отношение, така и с пари, но и те не ни помрачиха настроението.

Другото, което искаме да засегнем в това отворено писмо към теб е, че ние с теб си приличаме много. И ние играем всеки ден на FIFA и PES. И ние не можем без бира и по*но. Не спираме да шляпаме маймунката и да обясняваме на аверите как ще скъсаме тая и оная. И ние сме плакали заради момиче, заради сръбско, заради мач! И ние всяка сутрин влизаме в тоалетната, за да пуснем Обама в Белия дом.

Ако още не си ни разбрал, ние сме ти и ти сме ние. Объркано е, но такъв е светът в 21-и век – сбъркан и твърде неразбран. Благодарим ти за всичко, за всяка споделена шега, за всеки миг, в който си отделил внимание за Brato.bg. Благодарим и продължаваме с шмайзерчетата напред!lov.brato

Кефи ли те?

Смях: Как не се изнася футболист на носилка (ВИДЕО)

Първият вирус, поразил компютър на Apple, иска откуп от 400 долара