in

Нова услуга: Голо чистене по домовете

Кризата ражда нови идеи, брато, а идеите – нов бизнес. В Англия може времето да е дъждовно, но пък имат услуга, каквато у нас не предлагат, поне засега. Британката Ники Белтън създъде фирма за услуги за почивстване на домовете. Нищо ново, ще кажеш, но няма да си прав, защото Ники пуска прахосмукачка и бърше прах само по бельо. Срещу малко повече сухо, може и чисто гола.

Начинанието на блондинката не приключва тук. Тя иска да създаде световна мрежа от нейни филиали и съветва жените смело да разгледат свободните работни места, защото нямало нищо срамно. Важно е да се уточни, че и тук, както на публичните меса, се работи на дистанция от клиентите, които имат право да се възхищават, но не и да пипат.

Собственичката твърди, че по време на пандемията търсенето на този вид услуги се е увеличило значително. Цената за един час чистене по бельо е £ 75, а срещу допълнителна 20-ка оставяш чистачката гола. Техните услуги могат да бъдат поръчани на уебсайта на компанията. Ники казва, че в началото е била критикувана за твърде еротичния  бизнес, но твърди, че служителите й нямат нищо общо със сферата на интимните услуги и просто правят почистването по приятно.

Пак по думи на Ники, работата повишава самочувствието и прави момичетата по-уверени. Британката, която вече има и сериозен съдружник, е уверена, че с времето ще разширят бизнеса си в международен мащаб. Тя е регистрирала търговска марка и планира да продаде франчайза. Ники казва, че вече е получавала много оферти от Америка, Канада и дори Дубай.

Кефи ли те?

Понижиха служител на Космическите сили на САЩ, защото закъснял за тренировка, за да си купи PS5

Ако “Сам вкъщи” бе сниман в наши дни