in

Ако “Сам вкъщи” бе сниман в наши дни

Един велик филм тази година навърши 30 години, брато. “Сам вкъщи”, който ще бъде излъчван на 24 декември от 17 часа, е все така актуален в тази част на годината. Коледната поредица радва малки и големи вече три десетилетия, въпреки че много неща се промениха за това време.

И точно тук е разковничето на тези наши мисли. Решихме да размишляваме над темата какво щеще да се случи, ако “Сам вкъщи” беше сниман в наши дни, а не през далечната вече 1990-а. Хмм.

Кевин щеше да е чернокож

Политкоректността е поставена високо над киното в последно време, брато. От 2024 година битката за Оскарите ще бъде само между филми, в които задължително ще има чернокож и гей. Иначе няма шанс, колкото и силна да е продукцията. Много е вероятно, ако “Сам вкъщи” се снима сега, Кевин да бъде чернокож, за да се спази тази тенденция, а най-вероятно в главната роля щеше да е синът на Уил Смит, примерно.

Хари и Марв щяха да са хомосексуални

По същата причина прогнозираме, че бандитите Хари и Марв щяха да са двойка, която в свободното време ходи на семеен психолог заради проблеми помежду си. Във филма от 1990-а, а след това и 1992-а има някакво напрежение между двамата. Сега то щеше да е по-скоро сексуално.

Кевин нямаше да поръчва пица с аудио запис, а онлайн

В първия филм Кевин остава сам у дома, както до болка знаеш, но това има своите негативи. Най-малкият син на Макалистър беше принуден да използва аудио запис, за да си поръчва пица. В наши дни щеше да е далеч по-лесно – с приложение през телефон.

Историята на Кевин щеше да е вайръл

Дете, забравено за Коледа вкъщи или останал сам в Ню Йорк – тази история щеше да се превърне във вайръл по социалните мрежи и само за часове малкият щеше да е спасен. Добре, че това не се случи, защото нямаше да има какво да гледаме сега по Коледа.

Родителите щяха да бъдат съдени

Много е вероятно семейство Макалистър да загуби родителските права, ако в наши дни бе забравило детето си я у дома, я в друг град и филмът от комедия да се превърне в семейна драма.

Летище

Летищата днес са далеч по-охранявани от едно време. Именно заради слаба охрана, Кевин обърка нещата и хвана друг самолет. Сега се минават един куп проверки и това бави процеса, което допълнително щеше да помогне на малкия да стои по-близо до своите родители във втората част.

Кевин щеше да провери съседа

Съседът, който спаси Кевин в края на първия филм, бе със статут на убиец. Непотвърдена информация, която се оказа лъжа. В наши дни хлапето щеше да го провери в Гугъл и да разбере, че това не е вярно.

Пак на летището

Макалистър хвана самолета в последния възможен момент. В наши дни това не е възможно. Искат те 2 часа преди полет на летището за куп проверки и висене в очакване.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Нова услуга: Голо чистене по домовете

Еминем се извини на Риана с песен и захапа Снууп Дог (ВИДЕО)