in

WTFWTF

Скандал между Клуни и Тарантино, двамата се “захапаха”

В Холивуд не всичко е цветя и рози, брато. И не е задължително скандалите да са все бракоразводни. Ето, че за гушите сега се хванаха двама голЯми – Джордж Клуни и Куентин Тарантино. Те се заяждат медиино, което е по-яко от редица филми, които излизат напоследък.

В интервю за GQ актьорът отговори остро за автора на „Криминале”. Причината бяха коментарите на режисьора за кариерата на Клуни. Според Тарантино актьорът отдавна не е филмова звезда.

Клуни подари на 14 приятели по $1 млн.: Благодарение на тях успях

„Куентин каза някои гадни неща за мен наскоро, така че някак ме дразни. Той даде интервю, в което назова имената на филмови звезди, които вече не са такива. „Е, какво ще кажете за Джордж?“ Той отговори, че не съм филмова звезда. След което буквално обясни нещо като: „Кажете ми поне един негов филм след 2000 г.?“ Помислих си: “Е, цялата ми кариера е от 2000 г.” И сега си казвам, добре, човече, майната му. Нямам нищо против да му отговоря на неговите глупости. Той направи същото“, каза Клуни.

Клуни работи с Тарантино на снимачната площадка на комедията на ужасите „От здрач до зори“. През септември ще излезе криминалният трилър „Самотни вълци” с Клуни и Брад Пит. Подробностите за следващия и последен филм на Тарантино все още не са известни. Режисьорът възнамеряваше да пусне „Филмов критик“, но по-късно се отказа от тази идея.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

RDMK възпяха джина с тоник, свежо е (ВИДЕО)

Киновселената на Спайдърмен се разширява с „Крейвън ловеца“ (ВИДЕО)