in

WTFWTF Шит!Шит!

От “Браво, Гришо” до “ясно е, че няма психика”

От осанна до разпни го – такава е съдбата на Григор Димитров, брато. В момента всички сме настроени патриотично, едни стават по нощите, за да гледат мачовете на тенисиста в Маями, други със събуждането сутринта проверяват резултата. Едни се радват, други не чак толкова.

Бате Арни претърпя операция на сърцето

Е, наш Григор е на финал, след като наби първо Карлос Алкарас, след това и Александър Зверев, с когото през годините е имал сериозни ядове. Следва мач за титлата срещу Яник Синер от Италия. Не сме най-големите специалисти, но пък внимателно следим настроенията.

Факт е обаче, че и това ще мине, скоро или не чак толкова скоро (дано) Димитров отново ще загуби и тогава ще се появяват дежурните коментари “женкар”, “няма психика” или “толкова си може”.

После идват звучните успехи и отново се гордеем. И така настроенията ще се менят спрямо успехите. А животът си тече. Истината е, че сме така във всяко отношение без значение от вида спорт или повода. Крайни сме, обичаме силно и също толкова силно мразим. Това не е здравословно. И се изисква здрава психика, ако ти се наложи да попаднеш под подобен обществен прицел. Ти как би се справил с него? 

Кефи ли те?

Байерн – Дортмунд и още съботен футбол по ТВ

Маги Халваджиян: Продадохме „Арена София“ за 3 часа (ВИДЕО)