in

Яко!Яко!

Маги Халваджиян: Продадохме „Арена София“ за 3 часа (ВИДЕО)

Продуцентът на „Като две капки вода“ Маги Халваджиян призна, че идеята финалът на 12-ия сезон на формата да се проведе в „Арена София“ е била огромен риск. Той гостува в Подкаста „Код Спорт“, където разкри, че цялата зала е била разпродадена в рамките само на 3 часа.

Изповедта на Насар: Минавал съм през всички гадости

„Най-лошото нещо е, когато решиш, че си най-добрият и спреш да се развиваш. Всяка година мислим какво по-различно да предложим в „Капките“. Няма успех без риск. Винаги трябва да вървиш по ръба на бръснача и да поемаш огромни рискове. За 3 часа продадохме 11 000 билета за финала на „Капките“ в „Арена София“, заяви продуцентът.
Маги Халважиян призна, че е и голям футболен фен заради брат си – Джуди, с когото са пътували над 1000 километра, за да гледат първия мач на Христо Стоичков с екипа на Парма в Италия.

„Станах Миланист, защото брат ми, който е 8 години по-малък от мен, стана Миланист още през 1988-а година. До тогава изобщо не гледах футбол, не ме интересуваше. След Американското лято 94-а година обаче нещата се обърнаха и станах най-бесния фен на футбола“, спомни си Халваджиян.

В гостуването си в Подкаста „Код Спорт“ успешният продуцент разказа за първи път интересни случки от своя живот, които не са намерили място в автобиографичната му книга „Без реклами“. В разговора му с Владо Памуков и Краси Минев Халваджиян говори открито за пътя, който е извървял в кариерата си, наруши мълчанието си за скандала със Слави Трифонов и призна, че два пъти е бил пред фалит.

Кефи ли те?

От “Браво, Гришо” до “ясно е, че няма психика”

Лъжите, от които ни е писнало (Част 2)