in

WTFWTF

Бате Арни претърпя операция на сърцето

Тук сме с една важна и същевременно леко стряскаща новина, брато – бате Арнолд Шварценегер е претърпял операция за поставяне на пейсмейкър. Това не е някаква спекулация, а разкритие от самия Терминатор, говорил по темата в своя подкаст Arnold’s Pump Club. Интервенцията не е новост за него, тъй като бившият губернатор на Калифорния претърпя други три сърдечни операции. Просто всичко с възрастта си.

Няма шега: Арнолд Шварцнегер запълва дупки с асвалт (ВИДЕО)

“Претърпях операция и станах още повече машина – сложиха ми пейсмейкър“, каза Шварценегер по време на подкаста.- Справям се страхотно. Оперирах се в понеделник и в петък вече бях на голямо екологично събитие с моята приятелка и друга фитнес кръстоноска Джейн Фонда. Никой никога не би си помислил, че започнах седмицата с операция. Това е животът с генетичен сърдечен проблем. Но няма да ме чуете да се оплаквам.”

Шварценегер претърпя две сърдечни операции през 1997 г., за да му бъдат подменени сърдечните клапи. Обикновено животът на новите трае между 12 и 15 години. Последваха две нови операции за подмяна през 2018 и 2020 г.

През януари Шварценегер беше арестуван заради луксозен часовник, който не беше деклариран по време на полет.

Кефи ли те?

Вратарят на азерите: Ако бях фен, нямаше да дойда на мача с България

Райън Гослинг скача директно в екшъна с „Каскадьорът“ (ТРЕЙЛЪР)