in

Яко!Яко!

Отличиха наши приятели с престижна награда в Солун

Тук сме, за да отдадем заслуженото на наши приятели, брато. Вярваме, че така се прави, когато си постигнал нещо значимо, а случаят е точно такъв. Дерматологична клиника Derma-Act, за която от години твърдим, че са точните хора за процедури и услуги, спечели първа награда на юбилейното събитие „Maria Callas Monaco Gala & Awards“. Церемонията се проведе под егидата на Княжество Монако, в събота, 2 декември в хотел Hyatt Regency Солун и поводът е навършването на 100 години от рождението на най-голямата оперна дива Мария Калас. Само ще вметнем, че в друга категория подобен приз на същото събитие година по-рано получи самата Моника Белучи.

Повод за приза е предоставянето на висококачествени услуги както в областта на клиничната дерматология, така и в областта на естетичната медицина, което ние сме ти споделяли не веднъж. В същото време наградата, връчена лично от Ставрос Калафатис, зам. Министър на Северна Македония, е отражение на доверието, което пациентите ежедневно отдават, както и стремежа на клиниката да предлага последно поколение технологии и специализирани грижи.

Derma-Act предлага иновативна концепция в областта на естетичната дерматология с цялостни 360-градусови лечения за решение на всички кожни проблеми, използвайки класически лазерни технологии в съчетание с инжекционни лечения за постигането на незабавни резултати и здрав вид на кожата. ​Наградата получи д-р. Константинос Пагидас, дерматолог и собственик на Derma-Act, който обеща още изненади за своите клиенти през новата 2024 година.

„Това е специален момент както за мен лично, така и за екипа ни в Derma-Act. Награда като тази от институция с международен престиж като „Maria Callas Monaco Gala & Awards“ е ценен ресурс, важно отличие, което ни дава сила да продължаваме и да ставаме все по-добри всеки ден, като предлагаме ефективни лечения и уникални услуги“ казва д-р Константинос Пагидас.

Кефи ли те?

Чистенето на сняг е опасно за здравето

Излезе първият трейлър на “Grand Theft Auto VI”