in

Яко!Яко! Смех!Смех!

Наследникът на Боби – Нойзи, Раева или Иван и Андрей

Време е за промяна в българския футбол, брато! Това вече не е само лозунг, а присъда на народа. Боби Михайлов си тръгва, въпреки че смята БФС за свой собствен. Е, в тоя живот всичко е до време, но така и не го разбраха “умните глави” в Бояна.

Тук сме с цял един списък с варианти за негов заместник. Не можем да определим кой е фаворит, но всеки си има своите шансове. И не, в следващите няколко реда няма да прочетеш нищо за Митко Бербатов, защото това е Brato.bg.

Илана Раева

Жена на място, доказала отдавна, че може да управлява федерация, футболен клуб, мъж, спонсори, фенове и тролове. Това, ако не е впечатляващо, здраве му кажи! Г-жа Раева е Желязната лейди в българския спорт. Всички й козируват и е доказан работохолик, което й го признаваме. Въпреки многото успехи, които е постигнала, показва, че не лети в облаците и вместо да се големее, пише декларациите на футболния Левски, следи какви са настроенията на привържениците на “сините” в социалните мрежи, а също и действията на своята половинка. Такъв човек е нужен на БФС и нищо чудно за отрицателно време след нейното избиране за президент, да се пръкне нов национален стадион с две палмички отпред. Жена мечта!

Иван и Андрей

Винаги сме ги харесвали, въпреки че все още ни дължат шише водка. Те сигурно са забравили, а и ние не помним точно кой от двамата ни я обеща. Няма значение, но Иван и Андрей ще запретнат ръкави, ще влязат в сблъсък, ще нахлуят във футболната ни ферма и ще намерят следващия футболен идол на България. След тва ще издадат Алманах с успехите на националния отбор, които момчетата ще постигнат по време на тяхното управление. Доказали са, че могат и да къркат, което си е важно за тази позиция. Като лек преход можем да споменем само, че водиха последните награди за футболист на годината, което е важно за кандидатурата им.

Нойзи

Богат речник, богата обща култура, богат опит пред камера. Всичко това е само бегла репродукция на образа, формиращ Ивайло Цветков – Нойзи. Той разбира от всичко и ако не знаехме, че е ВИП, щяхме да си помислим, че бачка като таксиджия. Бате Иво е добре запознат с тънкосите на всеки един елемент от играта дотолкова, че може да ги опише с думи, които не сме срещали и в речника на Шекспир и Толстой. Само преди дни Нойзи пусна своята кандидатура за БФС, след като бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние. А в централата на футболния ни съюз има още много пиячка за допиване. Виждаме като негово вице Боби Борисов, двамата са доказан тандем, благодарение на който се пръкна цяла една група във Фейсбук, която следим с интерес.

Тити Папазов

Той е нахален, той е нагъл, той е изключително арогантен и антипатичен. Всички тези епитети не описват Боби Михайлов, а Тити Папазов, брато. Извиняваме се, че сме толкова крайни, но това е истината. Тити отдавна превъртя играта в баскетбола и от години вече премина на футбол. Първо поиска акциите на Левски, после влезе в управлението на клуба, но в същото време може да бъде забелязан на почти всеки друг стадион у нас. Дори селекционерите на България не правят такъв тур на мачовете от Първа и Втора лига. Тити се познава с всички и всички познават него. Държи добър контакт и с хората от властта, а обществена тайна е, че назначенията у нас идват именно от високите етажи на държавата. Папазов може да вкара свежа кръв в политиката на БФС, но и може да ги фалира за по-малко от година, ако кара служебен автомобил и не се ползва с протекция по пътищата. Не пие алкохол, което е големият му минус, но пък е луд за трима.

Ти

За нас ти си човекът, брато. Разбираш от футбол, политика и можеш да пиеш. Имаш и пияни приятели, с които не се затруднявате да се тровите и с бензин, ако ракията свърши. Само трябва да си намериш екип. Ние можем да сме твоя Гонзо, Емо Костадинов и Лечков. Можем да кажем сто пъти “пак казвам” и “примерно”, да сочим средни пръсти и да се обличаме като че се водим на отчет в психиатрията. С две думи ставаме. В екипа е силата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Тази Коледа отлитаме високо с „Патешки истории“ (ТРЕЙЛЪР)

Топ 20 най-често използвани пароли през 2023 г.