in

Яко!Яко!

Тази Коледа отлитаме високо с „Патешки истории“ (ТРЕЙЛЪР)

Тази Коледа готови ли сте за полета на живота си? С филми като Аз, проклетникът, Миньоните, Ела, изпей!, Сами вкъщи и Гринч, за по-малко от 15 години Illumination се утвърдиха като един от най-оригиналните, успешни и обичани брандове не само в света на анимацията, но и в киното като цяло. В началото на настоящата 2023 г. от студиото сътвориха най-големия си хит до момента – феномена Супер Марио Bros.: Филмът, който донесе приходи от над 1,3 млрд. долара, – но те нито за секунда не намаляват оборотите и този празничен сезон ни предлагат да ги последваме в небесата за най-новото им смело и визуално поразяващо приключение Патешки истории.

Филмът ни запознава с патешкото семейство Малард в момент, в който то се намира на сериозен кръстопът. Докато татко Мак е доволен, че цялата фамилия винаги ще бъде в безопасност и ще плува необезпокоявано в тяхното езеро в Нова Англия, мама Пам е жадна за приключения и иска да покаже на децата им – тийнейджъра Дакс и дъщеричката Гуен – целия широк свят. След като група прелетни патици пристига в езерото им с вълнуващи разкази за далечни места, Пам убеждава Мак да се впуснат в семейно пътешествеи през Ню Йорк чак до тропическата Ямайка. Когато Малард поемат на път, внимателно замислените им планове бързо се объркват.

Ще успеят ли Малард да разширят хоризонтите си, да препокрият себе си и да намерят пътя към новия дом, или ще се превърнат в Duck a l`Orange? Отговорите ще разберем тази Коледа само в кината, а част от невероятната красота и неповторима атмосфера на Патешки истории се разкриват пред нас в новия пъстър и забавен трейлър на филма. Очаква ни изключително забавна и емоционална история, която изследва универсалните теми за семейството, дома, любопитството и тревожността и вълнението от напускането на зоната ни на комфорт. История, каквато само Illumination могат да предложат.

Патешки истории е по сценарий на Майк Уайт, носител на награда „Еми“ за създаването на Белият лотос и сценарист на Рок училище, и е режисиран от Бенджамин Ренър (Ърнест и Селестин, Голямата лоша лисица и други истории). Продуцент е основателят и главен изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри.

Преодоляваме страховете си и се отваряме към света и неговите възможности с Патешки истории от 22 декември само в кината на 2D и 3D.

Кефи ли те?

Запалиха фойерверки на премиера в кино (ВИДЕО)

Наследникът на Боби – Нойзи, Раева или Иван и Андрей