in

Смех!Смех! ПлачаПлача

Динко се кандидатира за президент на България

В тази държава всеки може да бъде такъв, какъвто пожелае, брато. А поредните избори го доказват. Ние обаче гледаме дори по-напред. Виж какво пишат колегите от “България Днес” – Динко ще се кандидатира за президент на следващите избори в края на 2026 година! Да му мислят мнимите просяци.

“Имам много повече акъл от сега управляващите. Ще инициирам провеждане на референдум за президентска република, друго спасение не виждам. Всички ме подкрепят, 80% от населението желаят истинска промяна”, посочи пред вестника Динко Вълев.

Той е категоричен, че “никой не е бил толкова близко до хората, колкото него, а всеки иска от София да управлява.

“Никой не е видял какво се случва в селата и малките градове. Ще направя така, че който живее на село и произвежда нещо в градината и нивата, да бъде субсидиран, за да има желание и стимул да живее у нас. По селата вече няма магарета и крави, липсват животните. А хората изнемогват и нямат пари да си платят тока”, споделя Динко.

Като държавен глава и наследник на поста на Румен Радев Вълев ще работи за това всяка баба и всеки дядо, живеещи сами, да бъдат субсидирани. А за самотни майки с деца без жилище да се намери и предоставя дом.

“Много голям привърженик съм на Крумовите закони. Който краде, ще бъде сериозно наказан. Два пъти повече правомощия ще се дадат на полицаите, защото сега нямат и престъпниците ги тъпчат. Плътно стоя зад полицая, гръмнал обирджията в София”, категоричен е ямболията.

И още. В България няма да се вкарват стоки отвън, а ще разчитаме на собствено производство. “Няма да обираме на чужбина боклуците”, отсича Вълев.

Кефи ли те?

-1 Points
Upvote Downvote

Да създадеш перфектната комбинация

“Нощно къпане” идва със смразяващ трейлър