in

Да създадеш перфектната комбинация

Новата кампания на Derm-Act е с над 50% отскъпка

Не са много нещата, перфектно създадени на този свят, за да могат да бъдат максимално ефективни и в самостоятелен вид. Бирата е едно от тях, но в комбинация с пържени картофи е далеч по-добре, нали? Ферарито също е хубаво изобретение, но без яка мацка на съседната седалка е просто един лъскав автомобил. Можем да продължаваме още, но вярваме, че вече ни разбра. Силата е в перфектната комбинация.

Именно на тази максима залагат и нашите приятели от Derma-Act. Традиционно, тази есен те отново имат горещо предложение към своите клиенти, което и този път предлага комбинация от услуги на впечатляващо добри цени с до над 50% намаление.

Акцент в новата рекламна сесия на дерматологичната клиника е водата, която винаги ни е привличала. Като могъща стихия, която има силата да вдъхва нов живот във всичко, до което се докосне. Или като нежна и обгръщата грижа, която бавно и внимателно изглажда всички несъвършенства по пътя си. Или като уникална комбинация от двете. Точно като тяхната нова серия от пакетни процедури, комбиниращи апаратни и инжекционни терапии за цялостна и дълготрайна грижа за още по-здрава и добре хидратирана кожа. Във всяка клетка.

Офертата е валидна до 09.01.2024 г., като процедурите от един пакет се осъществяват в едно посещение. Можете да закупиш пакетите на място в клиниката или онлайн.Запази своя час още сега на 0889 741 417 или 0882 772 771.

РАЗГЛЕДАЙ ТУК ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Кефи ли те?

Защо тази българска песен не е хит?

Динко се кандидатира за президент на България