in ,

ПлачаПлача Яко!Яко! WTFWTF Смех!Смех! Шит!Шит!

Към националите по футбол нямаме очаквания и пак сме разочаровани

Дъно на дъната, прокопахме чак до земната мантия

Националният отбор по футбол да го гледаме и без очаквания, пак ще се разочароваме, брато. Нашите момчета гонят 100-годишен антирекорд. Никога в рамките на този един век не е имало календарна година без победа. След няколко месеца Десподов и компания могат да се поздравят с този “успех”.

Смятаме обаче, че футболистите и треньорът не са чак толкова виновни. Разбира се, Кръстаич не спря да прави промени все едно всеки мач е приятелска контрола. Той няма вяра в отбора и това се усеща от играчите. Виждаме го и ние обикновените фенове. Сръбският банкетен специалист прави постоянни ротации. Виж му стартовите състави и стратегии в последните мачове. Върти, суче, все едно разполага с резервната скамейка на Ман Сити.

Младенката вероятно се поддава и на чуждо влияние. Поне това каза преди няколко дни Велислав Вуцов. Вероятно друг му реди състава. Кой обаче?

Може би Гонзо, според когото сме на прав път. Такова нелепо изказване скоро Иванов не беше правил. Ако това е правият път, представяме си кривия.

Нека обърнем внимание и това, че футболистите в последните години наистина са различни. Пробвахме и с различни треньори. Несменяем обаче е един сър, на когото не може да му окапе косата от нерви, за разлика на нас. Това е сър Боби Михайлов – вечен като пирамите в Гиза. Фараонът на българския футбол. Несменяем титуляр доживот. Пожизнен шеф на структурата. Тия хора, брато, наистина нямат абсолютно никаква мяра за себе си и за реалността.

След като нямаш идеи как да развиеш българския футбол, изчезвай.

След като си изчерпан откъм адекватни решения, изчезвай.

След като не знаеш как да подобриш нещата, изчезвай.

След като се криеш от камерите и не поемаш отговорност, изчезвай.

Михайлов се превърна в еманация на футболното безсилие. Каквато ни държавата, такива ни и управниците.

Време е този човек и неговата свита от вредители да си ходят. Поредният квалификационен цикъл е провален. Ние сме вече държава футболно джудже. По-дребна обаче е душичката на несменяемите. Тези, които са окупирали всичко. Статуквото във футбола, статуквото в политиката. Воня на старо се носи, на разлагащ се спорт. Няма радост вече там.

А виновните се крият като мишоци. Ако са мъже в това БФС, отдавна да са си подали оставките заради слабите футболни резултати. Заради липсата на цялостен подход. Заради липсата на целенасочена политика по подобряване на школите и работата на отборите.

Михайлов, пишем ти слаб (2).

Изчезвай.

Кефи ли те?

Тръгна петиция в защита на Милена

Бирата е по-полезна за имунитета от киселото мляко