in

Яко!Яко! Шит!Шит!

Тръгна петиция в защита на Милена

Тръгна петиция в подкрепа на Милена Славова, брато. Известната певица е тормозена от едно общество, което на всяка цена държи да се чува мнението му и да бъде толерирано по всевъзможни начини. В противен случай – съд! И дума не може да се каже срещу него в социалните мрежи. Вече се разделихме с няколко наши страници във Фейсбук, защото не се търпят шегите за гейове, дори вицът да има съвсем друг смисъл. 

На 13 септември Върховният административен съд ще заседава по делото срещу Милена Славова, съдена от общността на “розовите фашисти” за дискриминация. Всичко започна през 2021 година, когато рокаджийката публикува пост в социалните мрежи.

Сигурна съм, че НЕ ПОДКРЕПЯМ ГЕЙ ПАРАДИТЕ! Горко на нормалните хора, задушаваме се вече от наглостта и парадирането на разни извратеняци.“

Последваха жестоки обиди и заплахи за побой, че дори и закани за убийства по най-садистичен начин. Ние сме тук, защото сме твърдо зад Милена и не само, защото всеки път пеем “Истина” с пълно гърло. Тук сме, защото всичко трябва да си има граници и норми. А някои отдавна ги прекрачиха.

ПЕТИЦИЯТА!

Кефи ли те?

24 Points
Upvote Downvote

Как да пребориш есенната депресия

Към националите по футбол нямаме очаквания и пак сме разочаровани