in

Смех!Смех! WTFWTF

Осъдиха центурион, опипал туристка в Рим

Любопитни неща се случват по света, докато ние мрънкаме колко е горещо у нас, брато. В Италия бутафорен центурион бе осъден на година и четири месеца затвор за това, че опипал гърдите на туристка по време на “селфи” пред Колизеума в Рим. Голяма класа!

Повдигнатото от прокуратурата във Вечния град обвинение срещу 44-годишният Джанпаоло Боко, захлебващ покрай снимки, за които се издокарва като ротен командир от легионите на римската империя, е “сексуално посегателство в смекчен вариант”, четем в скорошен брой на “Труд”. Становището е уважено от съдийката Мария Бонавентура, която подчертава в мотивите на подписаното от нея наказание година и четири месеца затвор: “Опипването е извършено за много кратък период от време, което позволява да се счита, че сексуалната свобода на 21-годишната жена е била компрометирана, но не много сериозно”.

Опипването, което стана известно през последните дни покрай издадената присъда и разсмя италианците, се случва преди година пред величествения античен амфитеатър в центъра на Рим. Тогава туристка от Палермо се приближава към групичка от обикалящи наоколо трима “центуриони” и ги моли за снимка за спомен със собствения є телефон. Те се съгласяват, подправяйки готовността си с типичните според легендите вулгарни шеги със сексуален привкус на римските войници. По време на щракането обаче единият от тримата – Джанпаоло Боко, с внезапен жест докосва доста напористо с ръка бюста на младата жена. Тя се отдалечава вбесена, съмнявайки се все пак в умишлеността на опипването и първоначално въобще не мисли да се жалва в полицията. Но съмнението е разсеяно от самия “центурион”, който подмята доста грубо зад гърба й: “Не се прави на ощипана – и без това имаш малки гърди!”.

След като чува обидните думи, туристката веднага отива в първото полицейско управление и внася оплакване, въз основа на което по-късно съдийката Бонавентура ще напише мъдро: “Джанпаоло Боко е принудил жената да се подложи на внезапно опипване на гърдите, което обаче не е било особено инвазивно, тъй като се случва върху дрехите и то за много кратък период от време”.

Кефи ли те?

“Заложникът” с Лиъм Нийсън измести “Опенхаймер” в кината

Какво е забранено в Саудитска Арабия