in

Яко!Яко!

Топ 3 неверни мита за лазерната епилация

Лятото е сезонът, когато голяма част от мъжете решаваме, че все пак е по-добре да се обезкосмим, за да не предизвикваме паника на плажа. Факт е, че повечето братоци се сещаме за този детайл в последния възможнен момент и решаваме временно проблема с подръчни материали. Годините на болка и страдание ни подтикнаха да потърсим друго решение на проблема, който да бъде по-безболезнен и в по-дългосрочен план. Оказа се, че лазерната епилация е точната процедура. Около нея обаче витаят митове, които досега ни караха да предпочитаме други методи. Тук сме в ролята на Адам и Джейми от “Ловци на митове”, за да ги развенчаем. Готов ли си, човече?

Резултатите са временни

По време на третирането лазерният импулс е насочен директно към космения фоликул, който се нагрява и унищожава, така че никога да не може да расте отново. При правилно изпълнение резултатите са постоянни. И все пак телата ни са непредсказуеми – нови космени фоликули могат да се появят. Броят на процедурите, които е необходим да се направят за постигане на оптимални и удовлетворяващи резултати, е много индивидуален и зависи от зоната на обработка, площта както и от естеството на косъма.

Лазерната епилация боли

Прагът на болка при всеки е различен, но лазерната епилация е много по-малко болезнена от кола маска. Ние сме си правили и двете и с ръка на сърцето казваме, че разликата е огромна. Самият процес е свързан с лек и моментен дискомфорт, който се усеща като “ощипване” или “боцкане”, но силна и непоносима болка както с кола маската – няма.

Скъпо е

Лазерната епилация е по-рентабилна във времето. Това е инвестиция, а не разход. Спестява време и пари, постигайки трайни резултати. В САЩ са изчислили, че средностатистическият човек харчи 3800 долара през целия си живот за пособия за бръснене като самобръсначки, кремове и ексфолианти. За часове за кола маска в салони сумата скача до 24 000 долара, а това е и много време на вятъра. У нас цените са различни, но ако си мислиш, че можеш да го правиш в домашни условия, трябва да ти покажем 1-2 белега по тялото ни. Ако си решеш на опиташ лазерната епилация, то в Derma-Act предлагат различни пакети, с които допълнително ще спестиш средства. Там ще ти направят и консултация, за да добиеш още по-ясна представа за процедурата.

При нашите приятели от Derma-Act ще решиш проблема с окосмяването. Имат най-модерната възможна апаратура. Звънни и запази час – +359 88 974 1417.

Още по темата:

Д-р Костас Пагидас: Мъжете изостават с 10 години

Д-р Лафчис: Все повече жени искат неща, от които нямат нужда

Кефи ли те?

Фен пътува напразно 2000 км, за да види дебюта на Меси за “Интер” (Маями)

Китай построи летище в облаците (ВИДЕО)