in

Яко!Яко!

Тайната съставка на Крал Чарлз в диетата е коктейл

Тайната съставка в диетата на крал Чарлз не са ядките и семената, а силното мартини, съобщава “Дейли мейл”, който ние четем сутрин от двете нули, брато. Чича ти Чарли обичайно започвал деня си с ядки и семена, разкрива британският таблоид. Но има друга по-съществена част от неговия режим по-късно през деня – силен коктейл. Кралският коментатор Гордън Райнър обясни, че всяка вечер преди хранене кралят пие мартини – джин и сух вермут, гарнирано с маслина или резен лимон.

Пържените картофи водят до депресия

Говори се, че кралят дори си взима съставките за коктейл, когато пътува в чужбина. Чарлз Трети си носи и собствени чаши.  Кралица Камила също си носи запас, когато пътува. Тя пие червено вино “Померол” от района на Бордо, Франция. Не сме го пили, но едва ли е нещо по-добро от домашното вино от Северозапада.

Според Райнър мартинито на краля се сервира по точно определен начин. “Когато пътува в чужбина, кралят си носи собствен алкохол, който трябва да бъде смесен прецизно за постигане на точно определен вкус. Кралицата си носи собствено вино. Крал Чарлз може и да изпие чаша вино по време на вечеря, но обикновено мартинито е единственото му питие за целия ден”, каза Райнър пред “Телеграф”.

Известно е, че кралят предпочита коктейла си леко разклатен, но не разбит с шейкър. 74-годишният Чарлз Трети се отнася с внимание към здравето си.   По думите му, когато е в замъка Балморал, Шотландия, бодигардовете му се шегуват чий ред е да го придружава по време на спокойната разходка всеки ден.

Кефи ли те?

Вдигаме „Моята голяма луда гръцка сватба 3“ този септември само в кината

Везенков е №1 в Европа (Видео)