in

Яко!Яко!

Убиват ли Тони Сопрано в последния епизод на сериала? (ВИДЕО)

Тази статия е посветена на феновете на сериала “Семейство Сопрано”, брато. Едва сега поправихме една огромна грешка и изгледахме от-до поредицата за мафията в Ню Джърси. Препоръчваме горещо на всеки, който все още не го е сторил. Дълбочината на всеки един герой, начина на заснемане, гениалната игра да Джеймс Гандолфини, сюжета – всичко това е само малка част от причините този сериал да е №1 в нашата класация. И не само на нас.

30 актьора от “Сопрано”, които починаха по време и след сериала

Феновете му са милиони и въпреки че премиерата на последния епизод бе излъчена на 10 юни 2007 година, все още има полемика по отношение на финала. А той е гениален. Изгледахме го поне 5 пъти, след като видяхме надписите. Прочетохме куп статии за мнения на филмови експерти и фенове, които надълго и нашироко разискват това, което се случва, след като завесата падне.

Най-доброто, което видяхме по темата, е това видео. 16 минути, в които може да научиш още, въпреки че вече си изгледал всичко. Трудно може да се опише усещането след края на последния сезон. Трябва да го изживееш, препоръчваме!!!

Кефи ли те?

Бритни Спиърс съвсем изплиска легена (ВИДЕО)

Бийвъс и Бътхед се завръщат на екрана