in

Яко!Яко!

Бийвъс и Бътхед се завръщат на екрана

Двама непоправими кретени се завръщат ударно, брато. Втори сезон на „Бийвъс и Бътхед на Майк Джъдж“ тръгва на екран. Хитовата анимация на MTV от 90-те години на миналия век ще се излъчва в платформата „Парамаунт плюс“. В новата версия двамата главни герои все още се подиграват с поп културата, а външният вид и атмосферата на сериала не са се променили, въпреки че броят на музикалните видеоклипове в наши дни е намалял.

„Това е красотата на „Бийвъс и Бътхед“ – без значение в кое десетилетие сте родени, можете да намерите начин да се привържете към тях и дори, може би, да видите частици от себе си у тях“, каза главният маркетинг директор на „Парамаунт плюс“ Доменик ДиМелио.

Сериалът „Бийвъс и Бътхед“ се излъчва за първи път през 1993 г. по канала МTV и бързо се превръща в хит със седем сезона. Двамата обичани герои се завърнаха в осмия самостоятелен сезон на анимацията през 2011 г. Сериалът беше възобновен още веднъж през 2022 г.

Майк Джъдж, който е създател на героите, разказа, че идеята за завръщането на сериала му е хрумнала, след като рок групата „Португал. Дъ мен“ (Portugal. The Man) го помолила да я представи в рамките на фестивала „Коачела“ през 2018 г. с помощта на своите емблематични анимационни образи. В новият сезон Бийвъс и Бътхед осмиват знаменитости като Лил Нас Екс, Одри Нуна, Бил Гейтс, Роналд Рейгън и дори духовния учител Буда.По думите на Майк Джъдж сериалът със сигурност никога няма да навлезе в политическата тематика.

Мисля, че това е комедия и ние просто търсим забавното и се опитваме да помогнем на хората да си починат от тези неща. Не мисля, че Бийвъс и Бътхед имат какво да добавят към тази тема“, обясни Джъдж. „Мисля, че това е утешителното в сериала: това са просто едни момчета, които не разбират много. Те не са много отговорни. Не знаят какво означава тази дума“.

Кефи ли те?

Убиват ли Тони Сопрано в последния епизод на сериала? (ВИДЕО)

Дядо поиска откуп за внучката си, затънал в дългове от залагания