in

Смех!Смех! ПлачаПлача

Чичо Пенчо показа правилната тактика на България

Лошо ми е, този национален отбор ми докара есенна депресия и пролетна умора в едно. Даже нямам апетит, а това рядко се случва. Искам да ги похваля за нещо, момчетата, тези с повиквателните, но не се сещам за нищо. Новите екипи обаче не са лоши, браво на Макарон. Изборът на състав беше като реч на Божинката – нищо не се разбра. Този за селекционер – също. Имаше само един читав сърбин и той умря – Майстор Миро.

Този Миодраг Кръстаич не може да уцели един пост, странно как е сложил все пак Наум на врата. Това е единственото нещо, с което ме изненада приятно. Нормално, този човек прави ракия, но тази на Боби е по-силна. И от нея боли глава, знам го от личен опит. Съставът беше събран точно като с главоболие и махмурлук.

Паднахме от Средна гора, паднахме и от Унгария. Очаквах го. Не сме играли с Лихтенщайн, за да им вдигнем и на тях самочувствието. В състава още е Илия Груев. Христо Бонев го викаше през 90-те, няма как да стане с играчи на по 50 години. А, това било сина му. Чакайте, не са ли там и сина на Илиан Илиев и на Вили Вуцов? Добре, че синовете на Благо още са малки. На терена чух, че е и Гълъба. Той още е уморен от Мондиала, там беше силен, имаше и танц, и прическа, голям любимец на Иво Ангелов. Ама как да стане, той е нападател, ние го пускаме в защита…

Напред не видях кои играят, защото топката не стигна до тях. Беше предимно във вратаря. Ники вече не е национал, браво Боби, това ти се получи. Аз имах друг състав, никой не ме потърси, а съм Стратег, треньор №1 на ХХ век, живея в Мировяне, ако са забравили. Това е в другата на Бояна посока, стига се по тангентата, но трябва да си трезвен. Задължително Благо Исуса трябваше да е в състава. С толкова много икони Бог ще се смили над този отбор. Освен това Благо няма загуба, докато го гледах в Сървайвър. Тези в националния нямат победа, щяха да са си от полза. Даже бих взел и Божана, че ще влиза по-здраво в единоборства от Киро Брейка от Разград. Повиквателна пращам веднага и на Джаферович, защото май има правило, че трябва да е навсякъде. Не говори добре български, но и Божинката така, а колко години го викаха. Задължително и Чеченеца ще взема за вратар. Впечатлен съм от него, а и е по-известен от всеки друг наш футболист в момента. Него го познават по дискотеките, а нашите национали не.

Анализирам с вас, пиша този текст, но вече е късно. Ще си лягам. Нула точки и нула гола. Не разбирам от футбол вече, по мое време всичко беше различно. Най-вече каймата. Сега от нея ми излизат киселини.

*ТОЗИ МАТЕРИАЛ Е ПЛОД НА БОЛНОТО ВЪОБРАЖЕНИЕ НА ДРАСКАЧИТЕ В САЙТА.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Филмът, който никога няма да гледаш

В Скопие ликуват: България е най-слабият отбор на Балканите