in

В Скопие ликуват: България е най-слабият отбор на Балканите

В Северна Македония се подиграват на националния тим на България, брато. Всякаш не са викали за тях през 94-та. Тъжно! Местната медия “sportmedia.mk” оцени националния отбор на България като „най-слабия на Балканите“. Направи го броени месеци, след като „трикольорите“ ги победиха с 1:0 в Скопие. Тогава редица грозни събития провалиха двубоя, но се направихме, че не ги виждаме. Нови са, млади са, още не са се научили на обноски.

Чичо Пенчо показа правилната тактика на България

Ето какво написа сега въпросната медия:

„Те просто са най-слабите и в това няма съмнение. България сякаш изчезва от футболната карта на Европа, имаме предвид нивото на националния отбор. Източната ни съседка просто удари дъното.

Всички го знаехме, а от снощи и самите българи се убедиха в това.

Квалификациите за Евро 2024 току-що приключиха за тях. След два кръга те записаха две поражения. Първото, у дома от Черна гора с 0:1 и след това, когато бяха разтурени като “българското събрание” от Унгария като гост с 0:3.

Националният им отбор е в отчаяние и мизерия, така е и през последните две години. Дали са живяли във филм от 1994 г. и СП в САЩ със звезди като Стоичков, Балъков, Лечков и компания.

От 10-те страни на Балканите, които участват в тези квалификации, а именно Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Сърбия, Албания, Косово, Македония и Гърция, само те в два мача нямат точка, не вкараха и нито един гол.

Да, Албания също няма точка, но тази селекция изигра само един мач.“

Кефи ли те?

-1 Points
Upvote Downvote

Чичо Пенчо показа правилната тактика на България

Франция забрани на държавните служители “Тик Ток, “Туитър” и “Инстаграм”