in

Яко!Яко! Смех!Смех!

Филмът, който никога няма да гледаш

Ако си от онези, които си падат по невъзможното, то имаме нещо за теб, брато. Представяме ти филма, който никога няма да можеш да гледаш – „100 години: Филмът, който никога няма да гледате”.

Българска песен открива филм с 9 номинации за “Оскар” (ВИДЕО)

Звучи ти странно, дори абсурдно, но това е факт. Лентата вече е заснета, но премиерата е насрочена за 18 ноември 2115 г. Няма грешка – след 92 години. Напълно възможно е да доживееш, но ако това ти е целта – някакъв извратен проект, то не сме оптимисти за теб.

Робърт Родригес е режисьор на въпросния филм, а голямата звезда в него е Джон Малкович, който наскоро бе в Народния театър “Иван Вазов. Сега е в ролята и на сценарист. Лентата е е заключена в специален сейф, който автоматично ще се отвори на посочената по-горе дата и тогава предварително подбрана аудитория ще може веднага да го изгледа. Билети за събитието вече са раздадени на 1000 „влиятелни личности” с покана за техните наследници.

Всъщност това е част от рекламна кампания за коняка „Луи XIII”, изключително луксозна напитка, отлежаваща в продължение на 100 години. Няма да те лъжем, не сме я консумирали. Сюжетът е неизвестен, но в YouTube са качени три трейлъра, всеки от тях показва различно състояние на света през 2115 – Дистопично бъдеще в опустошен, изоставен град, огромен технологичен напредък и свръхмодерна урбанизация, както и такъв с киборги, които нападат човечеството и поемат контрола над Земята. И трите визии са развиват с едно и също действие и диалог. Ние сме българи и сме скептични, че някой ще удържи на думата си и няма да пусне филма по-рано. Още по-възможно е да изтече в торент сайтовете. Знаеш къде да го търсиш, нали?

Кефи ли те?

В залата с Ивет Лалова (ВИДЕО)

Чичо Пенчо показа правилната тактика на България