in

Яко!Яко!

Казват, че животът е велик с Брад Пит и Марго Роби в скандалния епос „Вавилон“

Дело на виртуозния киновундеркинд Деймиън Шазел (най-младият носител на наградата „Оскар“ за режисура) филмът Вавилон ни отвежда в края на 20-те и началото на 30-те години на XX в. и разкрива незабравим портрет на бурния, магически и скандален период на „Фабриката за мечти“, останал в историята като ера на безмерно разточителство, необуздан упадък и поквара.

Аватар: Природата на водата стана най-касовият филм в България

Много заглавия се рекламират като „оригинални“, „неповторими“, „скандални“ и „епични“, но Вавилон е едно от малкото, които покриват тези заявки и предлагат наистина уникално и неповторимо кинопреживяване – филмът впечатлява с пищна и мащабна визия, тематично разнообразие, драматургична дълбочина, пълнокръвни герои, забележителни изпълнения от страна на целия актьорски екип, виртуозна музика и като цяло с изключително високо ниво на киноезика.

В ексклузивното видео Добре дошли във Вавилон режисьорът и сценарист Деймиън Шазел, Брад Пит, Марго Роби и останалите звезди на филма, сред които Диего Калва, Тоби Магуайър, Джийн Смарт, Джован Адепо и Ли Джун Ли ни отвеждат зад кулисите на Вавилон и разкриват любопитни подробности за историята и създаването на този впечатляващ епос, който гарантирано няма да остави равнодушен нито един зрител в киносалоните.

Вавилон поставя в светлините на прожекторите актьора на върха на славата Джак Конард (Брад Пит), готовата на всичко, за да бъде звезда Нели ЛаРой (Марго Роби) и вярващия, че киното е нещо повече от живота Мани Торес (Диего Калва). Съдбите на тримата се преплитат, за да разкрият по-зрелищен и болезнено откровен начин човешката природа – от най-бляскавата до най-анималистичната ѝ същност.

Режисьор и сценарист на Вавилон е Деймиън Шазел (Камшичен удар, Ла Ла Ленд, Първият човек), а в ролите влизат Брад Пит, Марго Роби, Диего Калва, Тоби Магуайър, Джийн Смарт, Джован Адепо, Лукас Хаас, Макс Мингела, Катрин Уотърстън, Ли Джун Ли, Самара Уийвинг, Флий, Фийби Тонкин, Оливия Уайлд, Спайк Джоунс, Рори Сковъл, Ерик Робъртс, П. Дж. Бърн и др.

Кефи ли те?

Топ 5 мъжки неща, които можеш да започнеш да правиш от днес

Господа управници, малко ни е скъпичко