in

Яко!Яко! Смех!Смех! ДГДДГД WTFWTF Шит!Шит! ПлачаПлача

Топ 5 мъжки неща, които можеш да започнеш да правиш от днес

Стига омекотявания на китките

Брато, провокирани сме да напишем този материал, защото в това модерно време на свободи и възможности забравихме, че половете са два и е хубаво всеки да изпълнява своята роля. Да бъде такъв, какъвто би следвало да бъде. Мъжете са мъже и трябва да се държат мъжки. И изобщо не приемаме никакви извинения по темата.

Говоренето

Мъжът не говори много. Ако говори много, ще каже някоя глупост. Пести си думите. Казвай само онова, което се изисква. Не развивай теории, не плети интриги, слушай два пъти повече, защото имаме две уши и само една уста. Така е определено от природата. Може да си много умен, да знаеш много вицове, да разпускаш като си лафиш с другите за тъпотии… Може. Но не бива. В един момент започваш да изглеждаш като досадник и лаладжия. Нищо мъжко няма в лаладжията. Той е латерна, словесен бълвоч, никой не го уважава. Така не постига и целите си. Не може да влияе.

Извиненията

Не стъпвай в живота така все едно ще събудиш някого. Никой не спи. Спокойно. Живей си адекватно – в никакъв случай широко, но и в никакъв случай не се стеснявай и свивай. Да се извиняваш на всички на всяка крачка е тъпо. Показваш се като мек. Разбира се, ти можеш да си такъв, но те молим да го скриеш. Извинението е ценно, когато е точно. Когато е навреме. Когато е в адекватния момент. Не се извинявай, че някой друг те е бутнал.

Дотук: започваш от днес да говориш по-малко и да се извиняваш само при нужда, не постоянно. Имаме още три.

Неглиже

Този, който постоянно се оглежда, има некви отклонения, да знаеш. Бъди неглиже. В никакъв случай разпуснат и неподдържан, но все пак си мъж, да го еба, не бива се правиш на жена и да се пудриш, гримираш, да ходиш на маникюр. Да, има и такива. Ноктите им блестят все едно са бъркали в буркана със свинската мас. Пусни някаква брада, мустаци, не се опитвай да се харесаш на всички прости хора, с които общуваш ежедневно. Интелигентните няма се впечатлят от зализания ти перчем. Развивай акъл, поемай отговорност, а не се прави на модел. Не ти отива.

Помощта

Смятаме също, че истинският мъж помага на по-слабите от него. Мъжкото не е да нариташ емоционално, словесно и физически човек, който е под теб в някакво отношение. По-мъжко е да покажеш какво си научил, да подадеш ръка. И не е необходимо да става като демонстрация, да го прокламираш наляво и надясно. Прави го за себе си, а не с идеята, че някой друг ще го оцени и ще го лайкне в тъпата социална мрежа.

Сайтът

Едно от най-мъжките неща е този шибан сайт, който правим от над 10 години. Влизай в него постоянно и търси нашите материали. 100 000 сме във Фейсбук, над 40 000 сме в Инстаграм. Следвай ни, хуморът ни е директен, леко остарял и затова симпатичен. Ще намираш все повече материали за мъжкото здраве, защото искаме нашето общество от братоци да е ясно определено, да носи своите белези на хомогенна група от индивиди и да се развива напред и нагоре. Ние сме най-добрите ти приятели, които даже не познаваш лично.

Кефи ли те?

157 Points
Upvote Downvote

Линк за сблъсъка Роналдо срещу Меси

Казват, че животът е велик с Брад Пит и Марго Роби в скандалния епос „Вавилон“