in

Смех!Смех! Шит!Шит! ДГДДГД WTFWTF

Роналдо с нова изцепка, отсвири феновете на Португалия

Роналдо с нова изцепка, отсвири феновете на Португалия

Кристиано Роналдо, чиято чест беше наранена, отново побърза пръв да си тръгне от терена, брато. Направи впечатление, че веднага след края на мача на Португалия с Швейцария в Катар той се изстреля към съблекалнята. По същото време останалите негови съотборници тепърва отиваха да поздравят привържениците на тима на трибуните зад едната врата.

В този осминафинален двубой нападателят не беше включен в стартовия състав и това го ядоса. Той все пак се появи през второто полувреме, но чак за последните около 20 минути, когато изходът на срещата отдавна беше решен. Роналдо дори отбеляза един гол, но той не беше зачетен заради засада.

В крайна сметка португалците се наложиха с 6:1 и отиват на четвъртфинал, където в събота ще спорят с Мароко от 17:00 часа.

Роналдо вече на два пъти този сезон направи нещо подобно в бившия си клуб Манчестър Юнайтед. В единия случай той не изчака края на една контрола и напусна стадиона преди нейния край, а във втория отказа да влезе като резерва във финалните минути и също побърза да се прибере в тунела. Каквото имахме за Роналдо, го казахме в края на втория епизод на нашия подкаст, който можеш да слушаш в Spotify.

Втората ни книга е перфектна за коледен подарък. Виж я тук, брато!

Кефи ли те?

Дават 300 бона заплата, ако можеш да трепеш плъхове

Планираш промяна след Нова година? Ние имаме предложение