in

Шит!Шит! Яко!Яко!

Планираш промяна след Нова година? Ние имаме предложение

Новата 2023 година вече чука на вратата, брато. Не можем да отлагаме още дълго! Готов ли си за нея? От сега мислим какво искаме да променим за следващите 12 месеца. С възрастта се научихме, че това не са дрехите, нито визията на колата. По-важно е самите ние да сме добре, а останалото се нарежда рано или късно.
И 2023 година не прави изключение. Не сме тук да те убеждаваме в нашите принципи, нито да ти бутаме в ръцете продукти, от които нямаш нужда. Факт е обаче, че Derma-Act има предложение, с което ще можеш да спестиш пари, а с тях да платиш сметката за тока или да вземеш зимни гуми, които така дълго отлагаш.

Празничните пакети на Derma-Act, включващи различни предложения,  са валидни до 9 февруари 2023 г. и могат да се използват чак до 09 март догодина 2023 г. Те са най-различни по вид, но важат както за мъже, така и за жени. С две думи – стават и за подарък. С тях може да си осигуриш оформяне и контуриране на тялото, да освежиш и тонизираш лицето и тялото, да си направиш процедури, подходящи за по-зряла кожа, която има нужда от стягане и лифтиране, както и да се подложиш на лазерни и инжекционни процедури. Derma-Act ти пожелава весело посрещане на празниците, както и пълна с щастие и любов 2023 година, а ние се присъединяваме към пожеланията. Чин-чин!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Derma-Act (@dermaact)

Кефи ли те?

-5 Points
Upvote Downvote

Роналдо с нова изцепка, отсвири феновете на Португалия

И дебелия Роналдо научи танца на Гълъба (ВИДЕО)