in

Смех!Смех! WTFWTF ДГДДГД ПлачаПлача

Дават 300 бона заплата, ако можеш да трепеш плъхове

Дават 300 бона заплата, ако можеш да трепеш плъхове

Ню Йорк търси “зъл унищожител на плъхове”, съобщава Скай Нюз, брато. Обявата е пусната от администрацията на кмета Ерик Адамс. Предлаганата заплата е от 120 000 до 170 000 долара годишно за длъжността “директор по унищожаване на гризачите”. Това в левове излиза малко над 300 бона!

Кандидатите трябва да живеят в града и да имат бакалавърска степен, както и желание да изпълняват функцията „Хвани и унищожи“ като използват практически техники за изтребване на гризачи, се казва в обявата за работа.

Слушай подкастът на Brato.bg в Spotify

Идеалният кандидат трябва да е силно мотивиран и донякъде кръвожаден, решен да търси всякакви решения от различни ъгли, включително подобряване на оперативната ефективност, събирането на данни, технологични нововъведения, управление на отпадъците и поголовно изтребване, уточнява обявата.

Проблемът с плъховете в Ню Йорк е от години, но за последните 3 г. по данни на градската санитарна служба, те са се увеличили със 71%. Тези гризачи могат да се видят по улиците, в метрото и дори по домовете на хората.

Втората ни книга е перфектна за подарък. Виж я тук, брато!

Кефи ли те?

Индонезия забрани със закон чок-чок преди брака

Роналдо с нова изцепка, отсвири феновете на Португалия