in

Шит!Шит! Яко!Яко! ДГДДГД WTFWTF

Защо Роналдо толкова иска този гол да е негов?

Голям казус, брато – цял свят отново говори за Кристиано Роналдо. Нападателят е в устата на футболната общественост от известно време насам. Първо заради начина, по който си тръгна от “Манчестър Юнайтед”, а сега и заради непризнатия гол срещу Уругвай. То не е точно непризнат, защото по наше скромно мнение, нападателят не докосна топката. Факт е обаче, че има роля за попадението за 1:0, което ФИФА записа на сметката на Бруно Фернандес. Драмата обаче е пълна, а Кристиано се тръшка. Защо обаче е такъв проблем?

3 причини, поради които залагането и хазартът покрай Световното не си струват

Първата и основна причина са рекордите, които КР7 преследва. А всеки негов гол е ново постижение. Роналдо вече нахлу в дебелата книга с историята на световните първенства като първият, разписвал се на 5 поредни финали. Но засега остава с равен брой попадения с Лионел Меси (8), а също и далеч от лидера Мирослав Клозе (16). Но отмененият гол срещу Уругвай щеше да го изравни с Еузебио (9) като №1 за Португалия на финали и да е на само 3 от великия Пеле.

Друга причина за настаналото напрежение е голмайсторският приз на турнира. Роналдо щеше да има 2 гола след първите 2 мача. Повече от ясно е, че всяко попадение е важно, за приза за №1 в Катар.

Кефи ли те?

Ето кога ще имаме Wi-Fi в колата и 5G на борда на самолета

Будистки храм остана без монаси – всички вземали метамфетамини