in

Смех!Смех! Яко!Яко! WTFWTF ПлачаПлача Шит!Шит! ДГДДГД

3 причини, поради които залагането и хазартът покрай Световното не си струват

Не са само парите, които губиш, има още

Малко ни писна от рекламите на бетинг компаниите по телевизора. И ще бъдем единствената медия в тази пропаднала държава, която да застане твърдо против тия простотии. Не може, бе, главата ни надуха. Това е и може би основната причина, поради която НЯМА ДА СИ НАПРАВИМ АКАУНТ НИКЪДЕ и НЯМА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ ОТ ГЛУПАВИЯ ИМ БОНУС И БОНУС. Марш оттука!

Ето ти 3 здрави причини, поради които залагането на мачове не си струва.

Грях

Според Библията хазартът е грях. Той разрушава всичко човешко. Изобщо изкарването на бързи пари е тъпа и грешна работа, не видиш ли, че нема да стане? Единици са тия, които са си купили квото и да било от бетинга. Пази се от сребрелюбие, казва Светото писание. Сега, ние не сме попове, не сме праведни, обаче тия текстове там са писани от мъдри хора. Ако искаш да си поне малко мъдър, а то не е модерно за съжаление, зачети се и попивай знание, брато. Не звучим като себе си, разбира се, просто остарехме, остарей и ти. Вземи та надрасни тия тъпотии с бързото залагане, заемите и тотото. Бачкай като вол, само тогава ще се случат нещата.

Коледа

Тъпо е да посрещнеш Коледа на пости – без месо, маса и дрехи. Имаме познати, които имат няколко такива Коледи. Затова – дръж си парите в джоба и изведи Цецка на театър, кино или чай, каквото и да е, ще е по-добре от нищо! Дори да удариш кьорваото, в което се съмняваме, щото тия мачове от Световното в Катар просто немат познаване, на другата седмица ще си преценил, че ще правиш първия милион и пак ще се увлечеш, губейки натрупаното. Разбери, че печеливши от хазарт няма. Някои го цъкат за удоволствие. Но тва са твърде богати хора, които не плащат на “Топлофикация” и не живеят в София, където само принцове и потомствени аристократи могат да си позволят покупка на апартамент.

Учи се

Ако не от твоите грешки, то от тези на другите. Здравко и Митко от Левски залагаха и го закъсаха с борчове. Заради това ги махнаха и вече не са на Герена. Ти това ли искаш? Твоята Цецка да те разкрие и да ти посочи вратата? Дай го малко по-сериозно, брато! По-добре купи пиратки с парите и взриви междублоковото пространство, за са говорят за теб от деца до баби без зъби. Това може да се случи и ако продължиш да залагаш, но при първия случай ще будиш възхищение и респект, не съжаление.

Кефи ли те?

Къде и как се зароди културата на спортните барове

Свинско и винско – голямата конкуренция на бирата за мондиала