in

WTFWTF Яко!Яко!

Филм за феновете на “Миньор” вече е в HBO Max (ТРЕЙЛЪР)

Отиваш на стадиона, биеш се, мачкаш, е една от култовите реплики, заснети от камерата

HBO вече не е същият, брато. От четвъртък (6.10) на стрийминг платформата е качен филм, за който не повярвахме, докато не видяхме трейлъра. “Нямаш място в нашия град” е суровата история на привържениците на “Миньоро”, както и най-новата копродукция на HBO Max и българската компания Smarty Pants Shooter.

Филмът ни хвърля директно в сърцето на футболната агитка на „най-коравия“ град в България – Перник, ще може да се гледа от хора от цяла Европа в стрийминг платформата. Той става част от над 20-те заглавия на спортна тема в стрийминг платформата HBO Max, сред които „Възходът на династията Лейкърс“, „Играчи“, Методът Уилямс“, Космически забивки“ и още над 20 филма.

Пепе в Миньор Перник и още трансфери, пропаднали в последния момент

Някога процъфтяващ индустриален център, захранвал с енергия цялата страна, днес Перник е известен главно с вицове за грубостта на гражданите си. Камерата на режисьора Николай Стефанов проследява обществени и лични кризи, за да покаже живота отвъд коравия външен вид и клишираните вицове.

Цецо, Мимето, Дадо и цялата агитка са отдадени на успеха на отбора, носещ борбения дух на техните предци, миньорите. Режисьорът изследва живота на героите с откритост и неподправен интерес, показвайки, че нищо не е само черно или бяло и че всеки, независимо от средата си, иска по-добър живот за себе си и децата си. Филмът вече е наличен в HBO Max, а първото излъчване по канала HBO е планирано за тази вечер, 6 октомври, от 19:30 часа.

Кефи ли те?

Какво още да ремонтират в София след жълтите павета

Любов, убийства, конспирации! Заминаваме за Амстердам от петък в кината