in

Любов, убийства, конспирации! Заминаваме за Амстердам от петък в кината

Александра Богданска пътува „назад във времето“

От днес, 7 октомври, само в кината, се присъединяваме към Крисчън Бейл, Марго Роби, Джон Дейвид Уошингтън, Рами Малек, Тейлър Суифт, Робърт Де Ниро и куп други звезди и под вещото ръководство на петкратно номинираният за „Оскар“ режисьор и сценарист Дейвид О. Ръсел, се отправяме на едно забележително филмово пътешествие до Амстердам, за да разкрием един от най-шокиращите и необикновени престъпни заговори в историята на Америка.

Един от първите зрители, изживели Амстердам на големия екран беше ослепителната Александра Богданска, която получи невероятната възможност да пътува „назад във времето“ и да се докосне до уникалната атмосфера на Амстердам и Ню Йорк от 30-те години на ХХ в., на специално, бляскаво събитие в Лондон, което събра множество фенове, инфлуенсъри и известни личности. В социалните си мрежи Богданска сподели, че посланието на филма, което най-ярко се е запечатало в съзнанието ѝ е въпросът, на който всеки от нас сам трябва да намери отговор: „На какво е израз любовта – избор или нужда?“

Избор или нужда е и възможността да разкрием провокативната мистерия на Амстердам от днес, 7 октомври, само в кината и IMAX.

Кефи ли те?

Филм за феновете на “Миньор” вече е в HBO Max (ТРЕЙЛЪР)

Скандално: Пияна българка спи на волана, докато колата е в движение (ВИДЕО)