in

Смех!Смех! WTFWTF Яко!Яко! Шит!Шит! ДГДДГД ПлачаПлача

Кандидат-кметицата от Момин проход стартира кариeра в порноиндустрията

Любимата ни кандидат-кметица за всички времена, Диана Габровска Момин проход, взе съдбоносно решение за своята кариера. Политиката вече не я блазни, тя е решена да пробие в порноиндустрията. Ми то е същото бе, Цецке.

“България Днес” съобщи голямата новина – Диана и съпругът ѝ Тони Габровски, са взели решението след множество оферти от различни световни компании в сферата на филмите за възрастни. Най-доброто е било на гръцка компания, която е готова на всичко, за да има родната красавица, чийто кадри ни радват от 2019-а насам. Благодарим за което.

От архива: Цецки, които няма да получат подарък за Коледа

Първата сцена вече е заснета – лесболаски с известната гръцка порноактриса Ванеса Адамопулу. Пред “България Днес” Диана и Тони признават, че часове наред дискутират плюсовете и минусите. Рисковете са големи, неизвестните също, предизвикателството – невъзможно да се опише с думи. Но жребият е хвърлен и ангажиментът е поет. Тук някъде се замислихме дали говорим за едно и също – ще се снима в порно, няма да става космонавт, нали?

“Въпреки че пътувахме, пак претегляхме и обсъждахме дали да го правим. Вечерта хапвахме в един хубав ресторант и споделих на Тони колко много се притеснявам. Питахме се трябва ли да го направим и дали да не се откажем. Хората от продукцията ми казаха, че ако не съм сигурна, макар и да сме стигнали вече там, можем да се откажем – правим си плаж и се прибираме. Но аз съм човек, който си изпълва поетия ангажимент на цената на всичко”, споделя пред “България Днес” победителката в конкурса “Мис Плеймейт”, която раздели първото място с друга еротична моделка.

Съпругът ѝ също е доволен и приема интимните сцени на Габровска като работа. “След първите снимки и двамата бяхме безкрайно щастливи. Толкова се обичахме и се чувствахме близки. Най-странното нещо, което хората не могат да разберат. Предпочитат да правят същото, но скришом и задкулисно, но не и по този начин. Радвам се много! Вместо да ни избодат очите, ни изписват веждите. Диана пише история. Първо е политически ангажирана, след това тръгва по пътя на еротиката, а накрая става порноактриса. Докато при Чичолина е обратно, стартира с порнокариерата и чак тогава става политик в Италия. Първата в света българка, започнала по този начин”, разказва пред “България Днес” Тони Габровски.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Ще отговориш ли на Почукването, брато? (ВИДЕО)

Кейт Алвес е любимата ни волейболистка (СНИМКИ)