in

Цецки, които няма да получат подарък за Коледа (Част 2)

През 2017 година публикувахме списък с пет българки, които няма да получат подарък за Коледа, брато. Така и стана! Сега отново успяхме да се сдобием с черния списък на Добрия старец, подобно на спортните журналисти, обявили предварително победата на Лео Меси за “Златната топка”.

Мис България 2019

Дядо Коледа е бесен на Мария Чушева и е твърдо решен да пропусне дома й в нощта на 24-ти срещу 25-и декември. Добрия старец все още се опитва да нормализира пулса на стресираните му елени, попаднали на снимка на най-красивата българка. Освен това той е на мнение, че Мария вече е получила достатъчно голям подарък, попадащ в графата “незаслужен”.

Кметицата от Момин проход

Тук Дядо Коледа е неприклонен. Първото писмо, пристигнало в Лапландия, било от Диана Габровска. Камшици, кожени клинове, дилдо, анална броеница, комера за снимане на домашно порно, били само част от желанията на кандидат-кметицата, която отгоре на всичко сложила и няколко голи фотоса на Добрия старец, защото си падала по по-възрастни…

Андреа

Според Дядо Коледа си има всичко и то в повече…

Фандъкова

Цяла година джуджетата правиха играчки във фабриката, а Санта Клаус трябваше да си оправя шейната от разбитото окачване, с което се сдоби в София. Сега Дядо Коледа е решен да пропусне преизбраната кметица Йорданка Фандъкова заради скандалния ремонт на “Графа”, който даде повече дефекти и от китайско тамагочи.

Преслава

Единствената чалга певица, която изглеждаше прилично, до преди няколко месеца. След това реши да се прави на Майкъл Джексън и си резна носа. Феновете й я разцепиха от ебaвки  и има защо. Днес Преслава, която си заслужава поне една злобарка, мяза на Джако, само дето има яки бомби. Трагедия! Разлюбихме я, ще си бием на друга….

Кефи ли те?

10 упражения, които да избягваш във фитнеса (ВИДЕО)

Краят на „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ с поразителна гала премиера