in

ПлачаПлача Смех!Смех! Яко!Яко! WTFWTF ДГДДГД Шит!Шит!

Адриана Чечик напуска филмите за възрастни: “Исках нещо по-интелектуално”

Защооооооо бе?

Адриана Чечик напуска порното: “Исках нещо по-интелектуално”

Адриана Чечик, едно от най-известните имена в света на порното, обяви, че планира да напусне индустрията, брато.

С над 3,8 милиона последователи в Instagram, стотици заснети сцени, редица спечелени награди и много отнесени шмайзерчета, Чечик има репутацията на една от най-значимите актриси в бранша за възрастни.

Отдадеността на звездата към работата ѝ дори ѝ остави сериозни контузии, включително разместени прешлени на гръбнака. Сега обаче тя е решил да се пробва в ново амплоа – стрийминг на видеоигри в Twitch, където вече има близо 1 милион последователи.

“Ще кажа, че Twitch се оказа благословия за мен, защото за първи път в живота си съм част от подобна платформа… Просто намерих място, където хората ме ценят заради самата мен”, коментира Чечик.

По думите ѝ сега се намира още в началната фаза на развитието си като създател на съдържание за Twitch, но се надява, че през следващата година и половина няма да снима никакви секс сцени.

“Просто искам да накарам всички да ме видят като нещо повече”, допълва още 30-годишната актриса за възрастни.

Чечик обяснява и какви са причините за сегашното ѝ решение, като според разказа ѝ тя е започнала да чувства “клаустрофобия”, след като работи в индустрията през по-голямата част от съзнателния си живот.

И в един момент просто този свят ѝ е станал… тесен.

“В порно всички са много сплотени, всеки говори за драмите на всеки и всеки говори за порно. Жадувах за интелектуалност, за учене, но просто не го получавах. До такава степен бях обгърната от приятелите си и от порното, че нямах представа какво се случва във външния свят”, обяснява Адриана.

Така тя решава да се пробва да стриймва как играе игри в Twitch, като обяснява, че възможността да води разговори с хора извън индустрията за възрастни ѝ е помогнало да осъзнае, че тя може да се пробва да се реализира и извън порното.

“Опитът и разговорите там ме накараха да осъзная, че аз съм повече от това как съм фетишизирала себе си, защото аз фетишизирах себе си. Този опит ми даде възможност да разбера, че съм нещо повече”, допълва още Чечик.

Що се отнася до бъдещите ѝ планове далеч от индустрията за възрастни, Адриана казва, че е постигнала всичките си цели в порното.

Амбицията ѝ сега е да започне да се занимава с лайф коучинг.

За разлика от Чечик, хуморът в нашата втора книга никога няма да те разочарова. Виж я тук, брато!

Кефи ли те?

-3 Points
Upvote Downvote

Безплатни вендинг машини за хляб слагат в Дубай в помощ на бедните

Как Ливърпул можеше да отмънке струващия 150 млн. евро Белингам за жълти стотинки