in

Безплатни вендинг машини за хляб слагат в Дубай в помощ на бедните

Браво, бе! Най-накрая нещо готино на тоя свят!

Безплатни вендинг машини за хляб слагат в Дубай в помощ на бедните. Семействата в неравностойно положение и работниците в Дубай вече ще могат да се насладят на безплатен хляб по различно време на деня. Това е благодарение на новата инициатива “Хляб за всички”. Тя ще използва интелигентни вендинг автомати за приготвяне и даване на пресни печива без това да струва нищо.

Проектът, измислен от висшето височество на Дубай шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум, това е техният Бойко Борисов, ама в положителен вариант, цели “никой да не си ляга гладен или в нужда”.

Вендинг автоматите ще са десет на брой и ще бъдат разположени в достъпни супермаркети в целия град, пише ФуудМатерс.

Човекът в нужда просто трябва да натисне бутон “поръчка” и да вземе пресния хляб.

“Тази инициатива е примерен модел за иновативно обществено дарение, което позволява на всеки да участва, създавайки всеобхватно благотворително движение и засилвайки духа на солидарност между различните социални сегменти”, отбелязат от проекта.

Ние казваме само: ЕВАЛА, ПИЧОВЕ!

“Очакваме с нетърпение да разширим обхвата на сътрудничество с партньорите на инициативата в местната общност, за да достигнем до най-много бенефициенти“, добавят дубайските власти.

Тези, които искат да дарят за усилията, ще могат да го направят директно на автоматите или чрез текстово съобщение. Други могат доброволно да съберат пари за направата на повече интелигентни машини.

Кефи ли те?

ВИДЕО: Ериксен вкара ненормален гол срещу Хърватия

Not Safe For Work
Click to view this post

Адриана Чечик напуска филмите за възрастни: “Исках нещо по-интелектуално”