in

ПлачаПлача Смех!Смех! Яко!Яко!

Избраха Били Хлапето за рапър на годината

NLE Choppa гост на юбилейните 10-ти 359 Hip-Hop Awards

Избраха Били Хлапето за рапър на годината

Вечерта на 16 юни се състоя пищна церемония, на която бяха обявени победителите на десетите 359 Hip–Hop награди. Първият юбилей на единственото по рода си събитие в България бе белязан с много положителни емоции, изненади и незабравими моменти.

Церемонията бе открита с впечатляващо изпълнение на Реми Тоин в колаборация с музиканти,танцьори и изпълнители, които вдигнаха градусите на настроението в залата с уникалното си шоу. Гостите бяха приветствани от водещите на грандиозното събитие, които по традиция са родните хип-хоп звезди Wosh Mc и Yoko.

Преди раздаването на статуетките в основните категории, чиито победители се определят от гласовете на феновете на 359 Ηip-Ηop, на сцената се качи съсобственикът и идеолог на 359 Ηip-Hop – г-жа Мария Бонева, която обяви носителите на призовете в специалните категории:

“Най-добър подкаст за 2021” – наградата бе присъдена на Тото Η.

“Развитие и влияние на хип-хоп културата” – тук наградата отнесе Wosh Mc, който направо онемя от изненада.

“От рапа до космоса” – бе присъдена на 100 KILA за неговата подкрепа към бъдещия астронавт Татяна Иванова.

Шоуто продължи с раздаване на наградите в основните категории:

Специалната награда на 359 – “От улицата” отиде при Dostress.

Феновете избраха талантливия Marianoff да грабне статуетка за “Дебют на годината”.За колаборация наградата отиде при трака “Без Теб” на Βilly Hlapeto, D3MO и BREVIS , като тук бяха присъдени две статуетки, втората отиде за песента на Бобо и Йоко – Пезевенци, което наистина бе супер изненада за Йоко, “Най-добро MC” е DJANNΥ.

За “Ъндърграунд бийт на годината” бе отличен Pez.

“Мейнстрийм бийт на годината” отиде при BREVIS.

Приз за “Най-добър ъндърграунд клип” получи “София е гадна” на Μilioni X DJAANY X FYRE.

Награда за “Най-добро мейнстрийм видео” взе “Само споко” на Ицо Хазарта и Валентина.

“Режисьор на годината” е Νiki Kotich, който поздрави феновете чрез видео връзка, защото не успя да присъства на церемонията.

Наградата в категорията “Трап артист/група” отиде при Μurda Boyz.

За “Албум на гоината” бе отличен “Носталгия” на Секта.

В категорията R’N’B изпълнител при мъжете спечели VENZY, а при жените победител бе ПРЕЯ.

“Група на годината”е RDMK.

“Песен на годината” е “Само ако бях” на ΤΟΤΟ Η & ΜΑRIANOFF.

Наградата в категорията “Рапър за 2021” отнесе BILLY HLAPETO, който бе много, много ентусиазиран и в интервю за 359 Ηip-Hop благодари сърдечно на феновете си.

За доброто настроение на гостите с прекрасните си изпълнения се погрижиха 100 кила, DJANNY, MURDA BOYZ,VENZY, ПРЕЯ И ЪПСУРТ.

Подобаващо за юбилей имаше и специална изненада. Гост на десетите Ηip-Hop награди на 359 бе американската звезда NLE Choppa, чието европейско турне стартира именно с концерт на сцената на 359. Стотици гости от цяла България дойдоха да видят на живо един от най-нашумелите рапъри в момента.

Супер впечатление направиха и младите фенове на наградите. Почитателите на NLE Choppa са основно тийнейджъри, които определено бяха надъхваща публика и се бяха погрижили да изглеждат безупречно за любимата си звезда.

За доброто настроение на гостите на събитието се погрижиха от Crazy Rabbit – нестандартни просеко напитки и вейпове със CBD. Партньорите от модния бранд #TRKT пък подгряваха настроението преди наградите с готина музика пред залата, благодарение на Dj Alexa. За да не останат жадни гостите, домакините се бяха доверили на Pepsi, Red Bull, White Water и бира San Miguel. Събитието се осъществи и с подкрепата на верни партньори като KFC, Nescafe 3 в 1, Бонанза-Бачорски и BG Security. 359 Hip Hop Awards се радва и на дългогодишната подкрепа на Vivacom Arena и EON.

Кефи ли те?

Кофти нещата, които могат да ти развалят кефа на морето

Not Safe For Work
Click to view this post

Новата ни любима тенисистка се казва Вики Одинцова (СНИМКИ)