in

Яко!Яко! Смех!Смех!

Кофти нещата, които могат да ти развалят кефа на морето

Нови мъдрости от екипа на Брато

Лято е, брато. Време е за море, някои даже ходят по няколко пъти, ние се надяваме за веднъж, но качествено. Трябва да си подготвен обаче, не ти е достатъчно само джапанки и бански. Искаме да предвидим всичко, за да не си разваляме кефа, когато излезем отпуска и хвърлим 2000 лева за седмица сред намръщени хотелиери и сервитьори. Какво обаче може да ти удари в чувствата?

Цаца в старо олио

Едно от най-гадните за нас неща е храната, брато. И най-вече любимата ни цаца. На почивка сме, слънцето ни прави приятен загар, морето ни мокри шишарките, а студената бира ни води до нещо като постоянен душевен оргазъм. Идилията е пълна, когато си поръчаме и цаца, но ако ни я сервират, след стабилно пържене в олиото от сутрешните мекици и ланските кюфтета, все едно си удряме злобарка с презерватив – кеф няма, само гъдел. Като това ни се случи, взимаме телефона и звъним на РЗИ, СЗО и МДПБА. Топя ги за всичко и им пожелавам незабавен фалит. Това е цаца, не кренвирши с кашкавал на фурна, я!

Компания с блутуут колонка на плажа

Нещо друго, което може да ти прецака кефа е шашава компания с мощна блутуут колонка. Ясно ти е, че такива хора, не пускат нормална музика, а нещо, което изобщо не става за слушане – нова чалга, Криско или старо сръбско с Южни Ветър. Колкото и да бягаш от такива хора, те винаги те намират – нещо като пушека от запаления на открито огън.

Шезлонг и чадър

Не е нормално шезлонг и чадър да са на цената на една вечеря. Не е! Обичаме да си даваме парите за смислени неща, а това не е едно от тях. Ако цената е разумна, тогава можем да го преглътнем, но не виждаме смисъл да платим 30 лева за двете, а накрая да набиваме Странджанки от 3 лева, за да заситим глада. Виж, обратното по-става.

Топла бира

Инвестиция му е майката. Хладилни чанти има и на прилични пари, ще си ги избиеш с финес, защото ще я напълниш с бира от магазина, а няма да плащаш по 5-6 лева в капанцето на плажа. Ще си баровец с главно Б, можеш даше да продаваш на плажа с надценка, можеш и да не продаваш. Твоя е и е студена. Топлата бира е като целулита при жените – гадно е, колкото и да е хубаво пивото. В този ред на мисли №5 в нашия списък не е случайно.

Целулита на жената

За доброто прекарване на морето най-вече е нужно Цецка ти да се чувства в пълния си блясък. Това ще се случи само тогава, когато твоето сърне няма целулит. Тогава Цецка може да ти отрови нервите, да се навлича с балтон на 40+ градуса или изобщо да не иска да припарвате до плажа, освен сутрин за кросове на фона на носещата се гадна мараня от прогнилите водорасли. Това почивка ли е? Не е, много ясно. Вземи се в ръце и прати гаджето ти в клиника на DERMA-ACT, за да си изкараш незабравимо на морето. Ще й махнат целулита, а жената след това ще те ощастливява многократно, в това сме сигурни. А ти какво искаш – това или постоянно кисело на така чаканата почивка? Стягай се и весело на морето. ТУК можеш да разгледаш сайта на клиниката!

Кефи ли те?

Най-продаваните конзоли за всички времена

Избраха Били Хлапето за рапър на годината