in

Яко!Яко!

Смразяващ нов трейлър на мистерията НЕ!

Премиерата на филма у нас е на 19 август

Смразяващ нов трейнър на мистерията НЕ! на Джордан Пийл е тук, брато. Той ще те отведе до малко и изолирано градче във вътрешността на Калифорния, чийто колоритни обитатели стават свидетели на смразяващо откритие. След като баща му загива при изключително странни обстоятелства, О. Дж. Хейууд (Даниел Калуя) обединява сили със сестра си Емералд (Кики Палмър). Те трябва да намерят неоспоримо доказателство, че нещо неестествено и чуждо дебне в облаците над дома им – нещо голямо, бързо, откачено и жадуващо за внимание. Но всеки, който обърне поглед към небето бива взет, а положението в малката им общност става все по странно и смъртоносно. Какво е естеството на заплахата и ще успеят ли братът и сестрата да докажат правотата си, преди да е станало твърде късно?

Филмът пристига у нас на 19 август и каквото и да става не поглеждай нагоре.  Джордан Пийл дава амбициозна заявка напълно да преобърне и представите ни за класическото лятно кинозабавление с най-новата си мистерия НЕ!. Той се утвърди като един от най-оригиналните гласове в хоръра с хитовете Бягай! и Нас, с които предефинира съвременния облик на жанра, сега награденият с „Оскар“ майстор на макабреното

“Менюто” предлага мистериозно киноугощение от ноември в кината

 

Режисьор и сценарист на НЕ! е Джордан Пийл, който е и продуцент, наравно с Иън Купър (Кендимен), а оператор е Хойте ван Хойтема (Покани ме да вляза, Интерстелар, Спектър). В ролите са носителя на „Оскар“ Даниел Калуя (Бягай!, Юда и черният Месия), Кики Палмър (Да свалиш Уолстрийт), номинираният за „Оскар“ Стивън Юн (Минари), Майкъл Уинкот, Барби Ферейра, Брандън Переа, Рен Шмид, Дона Милс и др. Осмеляваш ли се да погледнеш нагоре? НЕ! е само в кината и IMAX от 19 август.

Кефи ли те?

Коментари

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook App ID not set. Please check settings

Loading…

0

Куп кантори в САЩ се борят за адвокатката на Джони Деп

В Мексико направиха 285 кг. хамбургер