in

WTFWTF

В Мексико направиха 285 кг. хамбургер

Рекорд за родината на текилата

На вниманието на най-грижовните баби на този свят, знаем, че ни четете – в Мексико направиха хамбургер, който тежи колкото женския ни национален отбор по волейбол. Не искаме да ви мотивираме, но да си знаете, че трудно бихте постигнали нещо подобно. Със сигурност с парите, които бихте хвърлили на ало измамниците през терасата, може да подобрите този рекорд все пак.

В Мексико екип от готвачи приготви 285,4-килограмов хамбургер на кулинарен фестивал в Мексико. Сандвичът е определен за най-големият, приготвян някога в историята на страната. Ние сме яли 3-килограмов и пак беше зор. Готвачите на втория годишен международен фестивал на хамбургерите в Масатлан, работили едновременно, за да направят огромния бургер за около 10 минути. Ръководството на фестивала реши сандвичът да бъде нарязан на порции и раздаден на местните благотворителни организации.

Бургерът е двойно по-голям от тежащия 155,5 килограма сандвич от миналогодишния фестивал. Тазгодишният хамбургер постави национален рекорд за Мексико. Организаторите на фестивала планират следващата година кулинарите да направят сандвич, който да подобри световния рекорд на Гинес от над 1163 килограма, поставен в Германия през 2017 г.

Кефи ли те?

Смразяващ нов трейлър на мистерията НЕ!

Робот на Spider-Man се преби по време на каскада (ВИДЕО)