in

Яко!Яко!

Куп кантори в САЩ се борят за адвокатката на Джони Деп

Камил Васкес е най-желаният в служител в САЩ

Зад всеки успял мъж стои една жена, брато. Това се потвърждава още веднъж в тоя живот. Джони Деп победи, но славата не е само за него, въпреки че стана първият мъж, спечелил спор с жена. Куп адвокатски кантори в САЩ се надпреварват да наемат адвокат Камил Васкес, след като тя помогна на актьора да спечели в процеса за клевета срещу Амбър Хърд.

Васкес беше един от редицата адвокати, които работеха по делото, след като той обвини Хърд в клевета в публикация от 2018 г. и след седмици на свидетелски показания, станали достояние на световните медии, Карибският пират получи 15 милиона долара обезщетение от журито.

Правният екип също се състоеше от: Бен Чу; Стефани Калнан; Андрю Крауфорд; Ребека Макдауъл Лекароз; Ярелин Мена; Джесика Майерс; и Самуел Монис – въпреки че Васкес стана една от най-известните. 37-годишната американка е част от адвокатския екип на фирмата “Браун Рудник”. Номинирана е за наградата “Жените, които трябва да следваме” на церемонията за Най-добрите адвокати на Америка през 2021 г. Сега тя е получила и повишение и вече е със статут на партньор, който все пак може да я остави в сегашната й компания. И все пак жената си я бива определено, както и сериозното медийно внимание.

Кефи ли те?

Задава се първият фестивал по бръснарство у нас

Смразяващ нов трейлър на мистерията НЕ!